Bine ai venit!
|
| |
Robert T. Kiyosaki - Copil bogat, copil isteț - Curtea Veche Publishing
-25%

Copil bogat, copil isteț

Startul financiar în viaţă
37,50 lei 50,00 lei
Niciodată nu este prea devreme să investești în educația financiară a copilului tău. În această carte, autorul ți se adresează ție, ca părinte, ca să începi să ai grijă de viitorul financiar al copilului tău.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Cărțile lui Robert Kiyosaki sunt de bază pentru toți cei care vor să dețină controlul asupra viitorului lor financiar.

USA Today

Copil bogat, copil isteț - Descriere și informații

Astăzi, educația financiară este mai importantă ca niciodată. În trecut, o diplomă de absolvire era garanția pentru un serviciu bun, care era la rândul lui asociat cu siguranța financiară la bătrânețe. În prezent, trebuie să ne îmbunătățim continuu abilitățile pentru a îndeplini cerințele de pe piața muncii. Și chiar dacă am muncit 35, 40, sau 45 de ani, nu primim neapărat o pensie care să ne permită să ducem o viață mai bună. Iar pentru că lucrurile vor deveni și mai nesigure în viitor este important să îi învățăm pe copiii noștri, ba chiar și pe adolescenți, cum să folosească banii mai conștient.


Autorul îți arată cum pot învăța cei mici principiile de bază ale filozofiei cărții Tată bogat, tată sărac și cum să intervii exact acolo unde sistemul educațional eșuează: în educația financiară.

Anul apariției: 2021

Format: 15 x 23 cm

Număr pagini: 280

Ediția: a IV-a

Traducere: Elena Neculcea

Autor: Robert T. Kiyosaki

Titlu original: RICH KID SMART KID. Giving Your Child a Financial Head Start

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0776-4