Școala de afaceri

Pentru oamenii caroră le place să-i ajute pe alţii

Descriere

O carte despre legătura dintre independența financiară și capacitatea de a crea rețele.
arrow-left

Datorită faptului că nu mi-am câştigat averea din întemeierea unei afaceri de marketing în reţea, am avantajul de a fi puţin mai obiectiv în privinţa acestui subiect. Cartea de faţă descrie adevăratele valori ale unei afaceri de marketing în reţea — valori care depăşesc simplul potenţial al dobândirii de venituri uriaşe. În sfârşit, am găsit o afacere cu faţă umană.

– Robert T. Kiyosaki

Detalii

Anul apariției: 2020
Autor: Robert T. Kiyosaki
Ediția: a III-a, revizuită
Traducere: Mihaela Cristina Stan
Număr pagini: 192
Format: 15.0 x 22.8 cm
Cod produs: 978-606-44-0659-0
Despre autor

Sharon L. Lechter

Sharon L. Lechter (n. 12 ianuarie 1954) este contabilă, autor și femeie de afaceri americană. Este co-autoarea cărții Rich Dad Poor Dad și fondatorul și CEO-ul Pay Your Family First, o organizație de educație financiară. În ianuarie 2008, Lechter a fost numita în Consiliul consultativ American pentru educatie financiară.

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţ... >

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
icon-favorite

Pachete in care este inclus