Bine ai venit!
|
| |
Robert T. Kiyosaki - Mai presus de bani... echipa antreprenorului - Curtea Veche Publishing
-30%

Mai presus de bani... echipa antreprenorului

42,00 lei 60,00 lei
Opt antreprenori cunosc secretul care aduce succesul: echipa ta! Cei mai de încredere consilieri ai lui Robert Kiyosaki dezvăluie motivele pentru care ei sunt cele mai de preț bunuri ale companiei Rich Dad.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Sfaturi nepreţuite de la un antreprenor fenomenal și echipa sa.

Kirkus Reviews

Antreprenorii aspiranţi vor putea extrage aur din această mină de sfaturi pentru a atinge succesul în afaceri.

Publishers Weekly

Kiyosaki e un vizionar, fiindcă sfidează prejudecăţile conform cărora ai nevoie de un capital imens pentru a porni o afacere de succes.

Ippei Kanehara

O lectură de neratat!

Forbes

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Mai presus de bani... echipa antreprenorului - Descriere și informații

Afacerile sunt un sport de echipă. Învață cum să construiești echipa câștigătoare.

Oamenii cu care ne înconjurăm și cei la care apelăm pentru sfaturi ne pot hotărî destinaţia: succes sau eșec. La fel ca în Tată bogat, tată sărac, ROBERT KIYOSAKI ne învaţă că aceia care gândesc precum săracii vor rămâne veșnic săraci, fără să își depășească vreodată condiţia. Echipa pe care ţi-o creezi, la serviciu și în viaţa personală, va determina dacă ideea ta de un milion de dolari se va transforma întrun salariu de un milion de dolari

Anul apariției: 2020

Format: 15 x 22.8 cm

Număr pagini: 392

Traducere: Manole Margareta

Autor: Robert Kiyosaki, Rich Dad Advisors

Titlu original: More Important Than Money

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0498-5