Bine ai venit!
|
| |
Robert T. Kiyosaki - Ebook Profețiile tatălui bogat - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Profețiile tatălui bogat

De ce e încă posibilă o prăbușire bursieră și cum să te pregătești pentru a profita de ea!
Profețiile tatălui bogat este o carte care va face mai mult decât să te convingă de inexorabilitatea colapsului bursei. Îți va arăta cum să-ți construiești propria arcă financiară, care nu numai că va supraviețui furtunii, dar îți va aduce și profit. Profit cât cuprinde.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Cartea se concentrează pe alegeri noi, pe direcții noi și pe un viitor financiar nou.

Robert Kiyosaki

Ebook Profețiile tatălui bogat - Descriere și informații

Astăzi, milioane de oameni depind e planurile de pensii pentru a-și asigura viitorul. Mulțumită acestora, angajații și-au făcut propriile scheme financiare de pensionare, beneficiind de creșterea constantă, dovedită științific, a bursei de valori. Înnsă când planul de pensii de-abia își căpăta popularitatea, acum mai bine de două decenii, Robert Kiyosaki prezice consecințele economice grave de care vor suferi cei nepregătiți.


Tatăl bogat spunea: „Reforma pensiilor are multe neajunsuri, pe care lumea le va înțelege abia peste mulți ani.”

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: GoldPress Publishing LLC

Autor: Robert T. Kiyosaki

Titlu original: Rich Dad's Prophecy

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0777-1