Bine ai venit!
|
| |
Marisa Peer - Carte dezvoltare personală-Sunt de-ajuns așa cum sunt - Curtea Veche Publishing
Precomandă

Carte dezvoltare personală-Sunt de-ajuns așa cum sunt

55,00 lei

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

„Sunt de-ajuns așa cum sunt“ – șase cuvinte care îți vor schimba viața.

MARISA PEER este scriitoare, psihoterapeută, hipnoterapeută și oratoare cunoscută pe plan mondial. A fost numită Best British Therapist de către revista Men’s Health și i‑a fost acordat titlul Mental & Emotional Health Provider of 2022 de către UK Health Radio. A fost votată cea mai bună oratoare la numeroase conferințe, inclusiv la The Mastermind Group din Londra, la Women in Business Superconference și la The Royal Society of Medicine. În 2015, a lansat Marisa Peer Method School, unde își predă metoda unică de terapie hibridă intitulată Rapid Transformational Therapy®.

Pentru mai multe informații, accesează marisapeer.com și rapidtransformationaltherapy.com.

O lectură rapidă, ușoară și totodată profundă, Sunt de-ajuns așa cum sunt e pentru cei care vor să-și vindece rănile emoționale din copilărie, căutând soluții pe cât de simple, pe atât de eficiente, care duc la schimbări substanțiale. 

Vilma Reynoso

Marisa este fără îndoială una dintre puținele specialiste cu un impact profund în domeniile hipnoterapiei și psihoterapiei, conferindu-le aplicații mult mai ample decât au avut vreodată.

Gil Boyne

Cartea aceasta te va ajuta să-ți dai seama ce te împiedică să‑ți trăiești viața pe care ți-o dorești și pe care o meriți. Marisa îți arată că, schimbându-ți mentalitatea, poți să te vindeci de rănile emoționale, să ai parte de fericire, să scapi de anxietate și să te simți de un milion de ori mai bine.

Vilma Reynoso

Marisa Peer aduce în discuție și teme mai rar abordate din sfera sexului, oferindu-ne o carte plină de sfaturi valoroase și de exerciții practice.

Scott Stocksdale

Citește cartea, scrie-ți pe oglindă „Sunt de-ajuns așa cum sunt“, repetă-ți în minte cuvintele zi de zi și privește cum ți se schimbă viața! 

Alison Neeves

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Sunt de-ajuns așa cum sunt - Descriere și informații

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

Când gândești și le rostești cu voce tare cele șase cuvinte – „Sunt de-ajuns așa cum sunt“ –, ele ți se imprimă în minte și devin parte din credințele și din viața ta de zi cu zi. Folosește-te de puterea lor ca să capeți mai multă încredere în tine și să te placi cu adevărat, scăpând de autocritică și de tendințele de autosabotare. Dialogul eficient cu mintea ta va aduce cu sine transformări profunde și de durată: în curând, te vei bucura de o carieră împlinită, de relații înfloritoare și de o energie debordantă. Când vei ști și vei simți că ești de-ajuns așa cum ești, cei din jur vor remarca la rândul lor schimbarea.

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 192

Traducere: Bogdan Ghiurco

Autor: Marisa Peer

Titlu original: I Am Enough

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1710-7