Puterea intenției

Descriere

Când spunem intenţie ne gândim automat la acel gen de hotărâre care ne propulsează spre un scop. Când ne concentrăm însă pe o singură imagine interioară, preexistentă, reuşita devine o lovitură de moment, şi nu starea permanentă pe care ne-o dorim.
arrow-left

Cuvintele liniştitoare a lui Dyer şi îndrumările sale blânde, pentru o viaţă fericită, sunt transmise într-un mod unic şi uşor de recunoscut de fanii săi.

– Publishers Weekly

arrow-left

Dacă rogi orice pasionat de domeniul dezvoltării spirituale şi personale să-şi numească autorii preferaţi, sunt şanse mari ca dr. Wayne W. Dyer să fie menţionat printre primii. Mulţi îl cunosc de la emisiunile PBS, în timp ce alţii s-au familiarizat cu activitatea sa prin multele interviuri acordate de el la televizor sau radio. Oricum, indiferent de modul în care au venit în contact cu asemenea informaţii, rezultatul este întotdeauna acelaşi — vieţile acestor oameni s-au schimbat în bine.

– Elevated Existence Magazine

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 320
Ediția: a III-a
Traducere: Adriana Ciorbaru
Autor: Dr. Wayne W. Dyer
Cod produs: 978-606-44-0226-4
Despre autor

Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer (10 mai 1940 - 29 august 2015) este autor și conferențiar de renume internațional în domeniul dezvoltării personale. Are un doctorat în consiliere educațională la Wayne State University și, un timp, a fost profesor asociat la St. John’s University din New York.

Dyer este autor a 30 de cărți, a numeroase pro... >

Cărți de același autor

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
227,00 lei