Pachet

Robert Kiyosaki

646,00 lei

549,10 lei

Pachetul conține 12 titluri: Avantajul inechitabil, Frate bogat, soră bogată, Cadranul banilor, Tată bogat, tată sărac, Şcoala de afaceri, Un IQ financiar mai bun, Ce este educația financiară... de fapt?, De ce vrem să fii bogat, Copil bogat, copil isteț și Tânăr și bogat, Mai presus de bani... echipa antrenorului, Conspiratia celor bogati
Cele opt noi reguli ale banilor
Cele 8 noi reguli ale banilor este o carte care ne împărtășește perspectiva lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale și cercetează motivele pentru care traiul de zi cu zi este tot mai dificil în zilele noastre. Kiyosaki ne elucidează cauzele haosului economic de astăzi și ne oferă soluții pentru problemele financiare.
Opt antreprenori cunosc secretul care aduce succesul: echipa ta! Cei mai de încredere consilieri ai lui Robert Kiyosaki dezvăluie motivele pentru care ei sunt cele mai de preț bunuri ale companiei Rich Dad.
Educația financiară în familie
Bestseller internațional, tradus în numeroase limbi, cartea ne dezvață de ideea de a lucra pentru bani și ne învață cum să punem banii să lucreze pentru noi.
Cum să-ți folosești banii mai cu cap
Niciodată nu e prea târziu să înveţi, mai ales în contextul noului tip de capitalism în care trăim.

Nu mai e suficient să economiseşti, să-ţi plăteşti datoriile şi să investeşti într-un portofoliu diversificat. Şi dacă şcolile tradiţionale nu predau bazele finanţelor personale, poţi începe singur să-ţi extinzi cunoş­tinţele, pentru a-ţi schimba viitorul.
Cum să faci avere de tânăr, pentru totdeauna
Dacă nu ai de gând să muncești din greu toată viața, cartea asta e pentru tine!

De ce să nu te pensionezi tânăr și bogat?
Pentru oamenii caroră le place să-i ajute pe alţii
O carte despre legătura dintre independența financiară și capacitatea de a crea rețele.
Două căi diferite către Dumnezeu, bogăţie şi fericire
Iată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii. Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevărate, inspirate de vieţile lui Robert Kiyosaki şi Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho). Această carte întăreşte credinţa în puterea ţelului ales, în importanţa trecerii la acţiune şi în capacitatea de a depăşi obstacole în drumul către o viaţă bogată.
Puterea educației financiare
Cum este posibil ca bogații să se îmbogățească și mai mult în timpul unei crize financiare? Educaţia financiară autentică reprezintă singura cale de a-ţi asigura viaţa pe care o doreşti, pentru tine şi familia ta.
De ce bogații devin și mai bogați
Nu-i așa că școala nu te-a învățat aproape nimic folositor despre bani?
Ghidul tatălui bogat pentru libertate financiară
În acest volum Robert Kiyosaki vă dezvăluie de ce unii oameni muncesc mai puţin, câştigă mai mulţi bani, plătesc taxe mai mici şi se simt mult mai în siguranţă din punct de vedere financiar decât alţii. Totul e să ştii când şi în care cadran să activezi.
Startul financiar în viaţă
Niciodată nu este prea devreme să investești în educația financiară a copilului tău. În această carte, autorul ți se adresează ție, ca părinte, ca să începi să ai grijă de viitorul financiar al copilului tău.

Pachet

Robert Kiyosaki

646,00 lei

549,10 lei

Pachete

icon-favorite

270,00 lei

229,50 lei

icon-favorite

304,49 lei

icon-favorite

291,00 lei

icon-favorite

140,00 lei

119,00 lei

icon-favorite

270,00 lei

icon-favorite

145,00 lei

123,25 lei

icon-favorite

140,00 lei

icon-favorite

172,00 lei

146,20 lei

icon-favorite

144,49 lei

icon-favorite

235,00 lei