Pachet

Robert Kiyosaki

Pachetul conține 10 titluri: Avantajul inechitabil, Frate bogat, soră bogată, Cadranul banilor, Tată bogat, tată sărac, Şcoala de afaceri, Un IQ financiar mai bun, Ce este educația financiară... de fapt?, De ce vrem să fii bogat, Copil bogat, copil isteț și Tânăr și bogat.
Educația financiară în familie
Bestseller internațional, tradus în numeroase limbi, cartea ne dezvață de ideea de a lucra pentru bani și ne învață cum să punem banii să lucreze pentru noi.
Cum să-ți folosești banii mai cu cap
Niciodată nu e prea târziu să înveţi, mai ales în contextul noului tip de capitalism în care trăim.

Nu mai e suficient să economiseşti, să-ţi plăteşti datoriile şi să investeşti într-un portofoliu diversificat. Şi dacă şcolile tradiţionale nu predau bazele finanţelor personale, poţi începe singur să-ţi extinzi cunoş­tinţele, pentru a-ţi schimba viitorul.
Startul financiar în viață
Oare școala ne învață copiii cum să supravieţuiască financiar şi să prospere în lumea de astăzi şi în cea de mâine ? Această carte este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces.
Cum să faci avere de tânăr, pentru totdeauna
Dacă nu ai de gând să muncești din greu toată viața, cartea asta e pentru tine!

De ce să nu te pensionezi tânăr și bogat?
Pentru oamenii caroră le place să-i ajute pe alţii
O carte despre legătura dintre independența financiară și capacitatea de a crea rețele.
Două căi diferite către Dumnezeu, bogăţie şi fericire
Iată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii. Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevărate, inspirate de vieţile lui Robert Kiyosaki şi Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho). Această carte întăreşte credinţa în puterea ţelului ales, în importanţa trecerii la acţiune şi în capacitatea de a depăşi obstacole în drumul către o viaţă bogată.
Puterea educației financiare
Cum este posibil ca bogații să se îmbogățească și mai mult în timpul unei crize financiare? Educaţia financiară autentică reprezintă singura cale de a-ţi asigura viaţa pe care o doreşti, pentru tine şi familia ta.
De ce bogații devin și mai bogați
Nu-i așa că școala nu te-a învățat aproape nimic folositor despre bani?
Ghidul tatălui bogat pentru libertate financiară
În acest volum Robert Kiyosaki vă dezvăluie de ce unii oameni muncesc mai puţin, câştigă mai mulţi bani, plătesc taxe mai mici şi se simt mult mai în siguranţă din punct de vedere financiar decât alţii. Totul e să ştii când şi în care cadran să activezi.

Pachet

Robert Kiyosaki

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
227,00 lei