Frate bogat, soră bogată

Două căi diferite către Dumnezeu, bogăţie şi fericire

Descriere

Iată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii. Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevărate, inspirate de vieţile lui Robert Kiyosaki şi Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho). Această carte întăreşte credinţa în puterea ţelului ales, în importanţa trecerii la acţiune şi în capacitatea de a depăşi obstacole în drumul către o viaţă bogată.
arrow-left

Atunci când m-am confruntat cu cancerul şi cu boala de inimă, mi-am dat seama pentru prima oară că banii — sau lipsa lor — pot afecta nu numai calitatea vieţii, ci şi viaţa însăşi.

– Emi Kiyosaki

arrow-left

Mi-am petrecut viaţa făcând afaceri şi învăţându-i pe alţii cum să facă bani, preocupări care uneori m-au absorbit cu totul. Reluând legătura cu Tenzin, mi-am dat seama că o viaţă bogată trebuie să aibă două talere: unul financiar şi unul spiritual. Talerul meu financiar era solid, însă acela spiritual era mult prea fragil.

– Robert Kiyosaki

Detalii

Anul apariției: 2014
Format: 15.0 x 23.0 cm
Număr pagini: 368
Traducere: Cătălin-Alexandru Georgescu
Autor: Robert Kiyosaki, Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho)
Cod produs: 978-606-588-690-2
Despre autor

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţ... >

Emi Kiyosaki

Emi Kiyosaki este cǎlugǎrițǎ budhistǎ, adoptând numele monastic de Ven si sora celebrului autor Robert Kiyosaki.

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
321,00 lei

Pachete in care este inclus