Telefon Curtea Veche

Pachet Eckhart Tolle 1

226,01 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini:
Pachetul contine titlurile: Liniştea vorbeşte, Puterea prezentului, Puterea prezentului. Ghid practic , Centrul calmului , Secretul lui Milton si Un pământ nou - Trezirea conştiinţei umane.Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat f..

Pachetul contine titlurile: Liniştea vorbeşte, Puterea prezentului, Puterea prezentului. Ghid practic , Centrul calmului , Secretul lui Milton si Un pământ nou - Trezirea conştiinţei umane.


Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bine-veniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial. „Scopul principal al cărţii nu este acela de a instaura noi credinţe şi nici acela de a încerca să vă convingă de ceva anume, ci de a înfăptui o schimbare în conştiinţa voastră, cu alte cuvinte, de a vă trezi.“ Eckhart Tolle „Există ceva realmente profund în textul acestei cărţi, indiferent dacă eşti de acord sau nu cu cele scrise.“ Publishers Weekly

General
Anul apariției
Autor Eckhart Tolle
Număr pagini
Format
Cod produs: 0000000000185

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.