Pachet

Jamie Oliver

1.104,98 lei

Top 11 bestselleruri într-un pachet de colecție. Pachetul conține următoarele 11 titluri: Comfort Food, Economisește cu Jamie, Găteşte în 15 minute cu Jamie, Găteşte în 30 de minute cu Jamie, Super food în fiecare zi, Super food pentru toată familia, Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver, Jamie găteşte în Italia, 5 ingrediente, Să gătim cu Jamie și Jamie, ministrul hranei sănătoase. Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În cei 19 ani de carieră, ca vedetă de televiziune și autor de cărţi, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul organizaţiei lui, Jamie conduce o adevărată revoluţie gastronomică pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii și de a menţine sănătatea și bunăstarea tuturor prin intermediul unei alimentaţii corecte.
cumpără isteț. gătește inteligent. irosește mai puțin.
Această carte vă va învăţa cum să gătiţi mâncare savuroasă şi hrănitoare, economisind bani.

120 de rețete gustoase și ieftine
Oricine poate învăța să gătească în 24 de ore
Dacă aţi crezut că nu veţi învăţa niciodată cum să gătiţi, atunci credeţi-mă, luaţi aceste reţete şi imaginile lor pas cu pas şi în 24 de ore veţi găti mâncăruri delicioase. Prepararea hranei bune pornind de la zero este o abilitate simplă şi, dacă v-o însuşiţi, economisiţi bani, vă simţiţi bine, iar voi, familia şi prietenii voştri veţi porni pe calea cea bună spre o viaţă sănătoasă. Şi odată ce aţi căpătat îndemânare, de ce să nu vă învăţaţi prie­tenii să facă şi ei la fel.
Cum să devii un bucătar mai bun
Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dumneavoastră moştenire culinară!
mese rapide & ușoare
O carte uimitoare în simplitatea ei, care vă inspiră să gătiți chiar și atunci când ați crede că nu aveți timp sau chef.
Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe această temă. În cei 19 ani de carieră, ca vedetă de televiziune şi autor de cărţi, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul organizaţiei lui, Jamie conduce o adevărată revoluţie gastronomică pe mapamond, cu scopul de a reduce obezitatea la copii şi de a menţine sănătatea şi bunăstarea tuturor prin intermediul unei alimentaţii corecte.
Această carte este încununarea a 17 ani de muncă, în care m-am străduit să rafinez o serie de reţete uimitoare, însoţite de sfaturi şi trucuri care vă vor fi de folos de fiecare dată când veţi pătrunde în spaţiul familiar al bucătăriei voastre de acasă.
Jamie Oliver
Cartea cuprinde numeroase reţete echilibrate, bogate, care vă vor domoli foamea și vă vor încânta papilele gustative.
Rețete ușoare, super-gustoase și aducătoare de sănătate.
O METODĂ REVOLUŢIONARĂ DE A GĂTI RAPID MÂNCARE BUNĂ
Vă voi arăta cum să puneţi pe masă un meniu complet în 30 de minute fix! Nu un singur fel de mâncare, ci un întreg festin cu bunătăţi minunate.
Mâncare delicioasă, hrănitoare şi foarte rapidă
Această carte corespunde întru totul exigenţelor pe care le au cititorii mei: mâncare foarte rapidă, gustoasă, nutritivă, ce se poate savura în fiecare zi a săptămânii. M-am inspirat din arta culinară a întregii lumi, adunând arome pe care le iubim cu toţii, inovând jucăuş preparatele clasice cu pui, cotlet şi paste, aruncând o privire la mâncărurile de inspiraţie asiatică şi la magnificele arome marocane, propunând megasalate — şi multe, multe altele.
100 de rețete esențiale - delicatese pentru cei dragi
Această carte cuprinde preparate culinare pe care le gătesc și le mănânc atunci când vreau să sărbătoresc, când sunt cuprins de entuziasm, când am nevoie de un mic impuls sau, ca să fiu sincer, când vreau să fiu neastâmpărat și să mă răsfăţ. La fel ca mine, cu toţii veţi alcătui, în sufletul și în mintea voastră, propria carte de bucate îndrăgite.

Pachet

Jamie Oliver

1.104,98 lei

Pachete

icon-favorite

248,00 lei

223,20 lei

icon-favorite

172,00 lei

146,20 lei

icon-favorite

235,00 lei

icon-favorite

120,00 lei

108,00 lei

icon-favorite

783,98 lei

icon-favorite

Pachet

Pachet 6

241,50 lei

icon-favorite

145,00 lei

123,25 lei

icon-favorite

274,00 lei

232,90 lei

icon-favorite

245,00 lei