Bine ai venit!
|
| |
Tania Zamorsky, Eric Freeberg - Odiseea - Curtea Veche Publishing
-30%

Odiseea

Repovestire de Tania Zamorsky după epopeea lui Homer
22,40 lei 32,00 lei
Fiind unul dintre nemuritoarele mituri antice, Odiseea farmecă fiecare generație de copii prin personajele si întâmplările sale extraordinare.

Tania Zamorsky este autoare a șase adaptări de cărți pentru copii. Fostă avocată, Tania obișnuia să petreacă mult timp scriind. 

Lucrând acum în relații publice și comunicare, ea se ocupă de comunicate de presă și articole.

Eric a ilustrat peste 25 de cărți pentru copii și a creat lucrări pentru reviste și campanii publicitare. A fost câștigător al Concursului de Ilustrație pentru Copii din Târgul de Carte din Londra din 2010; Premiul Holbein pentru Artă Fantasy 2010, Concursul Internațional de Ilustrație, Japan Illustrators Association; Finalist, 2013 SCBWI (Societatea scriitorilor de cărți pentru copii și ilustratori) Premiul Merit al revistei; Mențiune de onoare 2017, competițiile anuale de ilustrații ale revistei 3X3, categoria Ilustrație pentru copii; Mentiune de onoare, 2009 SCBWI Don Freeman Portfolio Competition; și Premiul 2, Invitația Anuală de Ilustrație a Muzeului Clymer din 2009. De asemenea, a fost câștigător al Premiului Fundației Elizabeth Greenshields.


A expus la Society of Illustrators din New York și la Society of Illustrators din 2013 Expoziția anuală din Los Angeles.

Odiseea - Descriere și informații

După ce s-a numărat printre învingători în războiul troian, Ulise — erou legendar pentru istețimea lui și rege în Peninsula Itaca — își începe călătoria înapoi spre casă, acolo unde îl aștepta familia lui. Însa drumul de întoarcere avea să dureze nu mai puțin de zece ani.


Fiind blestemat de unii dintre zei, Ulise trece printr-o mulțime de aventuri: se luptă cu Ciclopul, biruie vraja fermecătoarei Circe, pătrunde pe tărâmul întunecat al lui Hades, supraviețuiește cântecului sirenelor și scapă din ghearele furiosului zeu al marii, Poseidon. În cele din urmă, ajunge acasă, unde — după atâția ani de absență — îl așteaptă alte încercări ale vieții. Va reuși el să-și recapete regatul și familia?

Anul apariției: 2014

Format: 13 × 19 cm

Număr pagini: 160

Ediția: a III-a

Ilustrații: Eric Freeberg

Traducere: Diana Catindatu

Autor: Tania Zamorsky

Titlu original: CLASSIC STARTS: The Odyssey Retold from the Homer original by Tania Zamorsky

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-673-5