Eu ți-am luat cașcavalul!
-35%

Eu ți-am luat cașcavalul!

Nu fi șoarece în labirintul altuia!

Descriere

O poveste care te pune serios pe gânduri, făcându-te să priveşti dincolo de „labirintul“ în care nu e deloc exclus să trăieşti. O carte despre leadership, inovaţie şi perseverenţă, pe care merită s-o aduci în discuţie la seminare, cursuri de formare, sesiuni de training etc
arrow-left

O carte excelentă care-ţi arată cum să schimbi mediul în care trăieşti şi să te bucuri de un nou început în planurile personal şi profesional.

– Deepak Chopra

arrow-left

Parabola pătrunzătoare a lui Deepak Malhotra contrabalansează nesperat de bine cartea lui Spencer Johnson, Cine mi-a luat caşcavalul?. Ideea de a-ţi lua viaţa în mâini, de a fi stăpân pe ea, are un ecou puternic pentru noua generaţie de lideri adevăraţi. O carte pe care o s-o citeşti pe nerăsuflate!

– Bill George

arrow-left

O carte ce va stimula imaginaţia «şoarecilor» şi a managerilor. O soluţie pentru a ieşi din labirint şi a-ţi redefini viaţa şi afacerea.

– Barry Nalebuff

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13 x 20 cm
Număr pagini: 80
Ediția: a II-a
Traducere: Vlad-Octavian Palcu
Autor: Deepak Malhotra
Cod produs: 978-606-44-0713-9
Despre autor

Deepak Malhotra

Deepak Malhotra este profesor la Harvard Business School. Ţine cursuri de negociere pentru masteranzii în afaceri, derulând, de asemenea, şi o varietate întreagă de programe de formare pentru directori executivi.

Deepak a scris, împreună cu Max Bazerman, Negotiation Genius: How to Overcome Obstacles and Achieve Brilliant Results ... >

Produse asemănătoare

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite