FAKE

Bani, profesori și active contrafăcute

Descriere

Robert Kiyosaki, promotor internațional al educației financiare, îți arată cum să nu devii o victimă a Furtului Universal în Masă al Banilor, învățându-te să recunoști și să eviți trei capcane: banii, profesorii și activele contrafăcute.
arrow-left

Una dintre ideile de bază ale cărții e teoria din jurul a ceea ce Kiyosaki numește cadranul CASHFLOW. M-a lămurit în bună măsură ce îmi trebuie pentru a trece de la sărăcie la bogăție. Din punct de vedere financiar, a fost o idee care mi-a schimbat viața.

– Forbes

arrow-left

Cu bine-cunoscuta sa înțelepciune financiară, veritabilul guru al bogăției Kiyosaki denunță, într-o argumentare coerentă, „elitele care conduc lumea“. El pleacă de la premisa că dezinformarea este răspândită la nivel mondial pentru că s-a dovedit profitabilă și explorează felul în care minciuna generează bani, profesori și active contrafăcute.

– Publishers Weekly

arrow-left

Cartea lui Kiyosaki are un ton viu, ca o lecție de economie ținută de un profesor bun.

– The New York Times

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 15.0 × 22.8 cm
Număr pagini: 424
Traducere: Radu Șorop
Autor: Robert T. Kiyosaki
Cod produs: 978-606-44-0709-2
Despre autor

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţ... >

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
291,00 lei