Bine ai venit!
|
| |
Umberto Eco - Logodnicii - Curtea Veche Publishing
-30%

Logodnicii

Repovestire
22,40 lei 32,00 lei
Mari scriitori pentru cititorii cei mici.
Cărţi nemuritoare.
ACEASTĂ CUNUNIE NU TREBUIE SĂ AIBĂ LOC… NICI MÂINE, NICIODATĂ.

Umberto Eco (1932-2016) a urmat cursurile Universității din Torino, luându-și licența în estetică. În anii ’60 a fost unul dintre exponenții de frunte ai avangardei culturale italiene, numărându-se printre fondatorii revistelor Marcatré și Quindici. A fost profesor de semiotică la Universitatea din Bologna. A primit numeroase premii și distincții culturale, inclusiv Legiunea de Onoare (1993). A predat la cele mai faimoase universități din lume, fiind Doctor Honoris Causa a peste patruzeci dintre acestea.

Logodnicii - Descriere și informații

Asemeni iniţiativei generoase şi vizionare din anul 1895, când, sub domnia Regelui Carol I şi prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu şi al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecţiei de carte „Biblioteca pentru toţi“, astăzi, Curtea Veche Publishing vine, altruist şi inspirat, în ajutorul copiilor şi tinerilor ţării.

Părinţi, aduceţi cartea aproape de copiii voştri! Aşa cum au nevoie de iubire, de soare şi de familie, cei mai mici români au nevoie de cărţi, pentru a se întregi ca oameni. Principele Radu al României

Anul apariției: 2014

Format: 19,5 x 25,5 cm

Număr pagini: 96

Ilustrații: Marco Lorenzetti

Traducere: Diana Calangea

Autor: Umberto Eco, Alessandro Manzoni

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-692-6