Bine ai venit!
|
| |
Geanina Staicu-Avram - Jamila Cuisine vol. II - Curtea Veche Publishing
-15%

Jamila Cuisine vol. II

Cele mai iubite reţete
51,00 lei 60,00 lei
Ce puteți găsi în această carte? În primul rând, rețete savuroase, ușor de pus în practică și pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie.

Geanina Staicu-Avram este creatoarea blogului culinar JamilaCuisine, cel mai iubit blog exclusiv pentru reţete video realizate pas cu pas, într-o manieră simplă şi pe înţelesul oricui. Azi, blogul ei este cel mai vizitat din categoria celor cu profil culinar, iar pe YouTube, canalul JamilaCuisine este urmărit de peste 1,8 milioane de abonaţi.

„JamilaCuisine s-a născut în 2012, la scurt timp după una dintre vacanțele mele în Maroc. Soțul meu este marocan, iar ideea mi-a venit din dorința de a face mâncarea marocană populară și în România. Eram atât de fascinată de condimente și de gustul mâncărurilor marocane, încât voiam să le descopere și românii.

Mâncarea este o parte importantă a vieții noastre. Ne adunăm în jurul mesei nu numai ca să mâncăm, ci și ca să povestim, să fim împreună, să ne bucurăm unii de alții. Aproape că nu există persoană care să nu-și aducă aminte de mâncarea bunicii sau a mamei, care să nu viseze la prăjiturile copilăriei, la cel mai pufos cozonac sau la cea mai gustoasă tocăniță – bunătăți preparate cu mult drag de mâinile pricepute ale persoanelor importante din viața noastră. JamilaCuisine are exact același scop. Ne dorim să strângem cât mai mulți oameni în jurul mesei. Ne dorim să vă dăm curaj să gătiți pentru familiile voastre, pentru persoanele dragi, pentru copiii voștri.“ 

– Geanina Staicu Avram

Jamila Cuisine vol. II - Descriere și informații

Mâncarea este o parte importantă a vieții noastre. Ne adunăm în jurul mesei nu numai să mâncăm, ci și să povestim, să fim împreună, să ne bucurăm unii de alții. Aproape că nu există persoană care să nu-și aducă aminte de mâncarea bunicii sau a mamei, care să nu viseze la prăjiturile copilăriei, la cel mai pufos cozonac sau la cea mai gustoasă tocăniță — bunătăți preparate cu mult drag de mâinile pricepute ale persoanelor importante din viața noastră. JamilaCuisine are exact același scop.

Ne dorim să strângem cât mai mulți oameni în jurul mesei. Ne dorim să vă dăm curaj să gătiți pentru familiile voastre, pentru persoanele dragi, pentru copiii voștri. Primul volum al cărții de bucate JamilaCuisine. Cele mai iubite rețete s-a bucurat de un succes atât de mare, încât al doilea volum a venit natural, la cererea voastră. Această carte de bucate conţine o serie de rețete, mai vechi și mai noi, unele cunoscute și foarte iubite, altele făcute în premieră. Sunt rețete din toate categoriile, astfel încât veți găsi atât aperitive, cât și feluri­principale și deserturi.

Rețetele sunt testate și explicate pas cu pas, fiind însoţite de fotografii de calitate și de toate informațiile de care aveți nevoie pentru a pregăti și voi cele mai bune și mai gustoase preparate.

Anul apariției: 2017

Format: 16 x 21 cm

Număr pagini: 184

Autor: Geanina Staicu-Avram

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0020-8

Cărți de același autor
Jamila Cuisine vol. II - Cărți asemănătoare