Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place - Curtea Veche Publishing
-25%
Hardcover

Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place

21 de soluții pentru a pune capăt amânărilor și a realiza mai mult într-un timp mai scurt
37,50 lei 50,00 lei
Începe cu ce nu-ți place! (Eat That Frog!) te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna, sperând să scapi de ele.

Brian Tracy este unul dintre speakerii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 70 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, experiență și entuziasm.

Tracy și-a învățat lecțiile de viață pe calea cea grea. A abandonat studiile liceale și a lucrat ca muncitor timp de mai mulți ani. La 20 și ceva de ani a început să lucreze în vânzări și a urcat pe scara afacerilor. Studiind și aplicând toate ideile și metodele pe care le afla, a evoluat de la an la an până a devenit director de operațiuni al unei companii de dezvoltare în valoare de 276 de milioane de dolari.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizațiilor. De asemenea, este președinte al Brian Tracy University şi ocupă poziția de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. A scris peste 70 de cărți și a creat peste 300 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în peste 40 de limbi și sunt folosite în peste 60 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit.

Printre titlurile lui Brian Tracy traduse la Curtea Veche Publishing se numără: Cum conduc cei mai buni lideri, Taci și treci la treabă!, Punct ochit, punct lovit, 100 de legi eterne ale succesului în business, Superstar în vânzări, Începe cu ce nu-ți place!, Rezolvă acum!, Transformarea Phoenix și De neoprit.

Cea mai accesibilă carte despre managementul timpului și productivitatea personală.

Thanh Pham

Brian Tracy te ajută să îți stabilești obiectivele și să le atingi într-un timp record, urmând pas cu pas un proces de lucru bine pus la punct.

The Coaching Academy

Brian Tracy este legenda productivității și a dezvoltării personale.

Arthur Worsley

Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place - Descriere și informații

Vândută în mai mult de 450 000 de exemplare și tradusă în peste 23 de limbi, cartea oferă cele mai eficiente 21 de metode prin care să învingi tendința de a amâna și să începi să realizezi mai mult. Este timpul să te mobilizezi și să faci mai multe dintre lucrurile importante! La urma urmei, oamenii de succes nu încearcă să facă totul dintr-odată. Ei se concentrează mai întâi asupra celor mai dificile sarcini și le duc la bun sfârșit. Această carte îți va schimba viața, ajutându-te să îți îndeplinești obiectivele în fiecare zi.

Anul apariției: 2022

Format: 14 × 21 cm

Număr pagini: 152

Ediția: a IV-a

Traducere: Alina Gabriela Rudeanu

Autor: Brian Tracy

Titlu original: Eat That Frog! Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1125-9