Bine ai venit!
|
| |
Avril McDonald - Lupul și puiul de dragon - Curtea Veche Publishing
-25%

Lupul și puiul de dragon

24,75 lei 33,00 lei
Când Wolfgang și prietenii lui află că într o peșteră din pădure s-a născut un pui de dragon, fug degrabă să-l găsească.

Avril McDonald este autoarea premiată a faimoasei serii de cărți Feel Brave și creatoarea paginii www.feelbrave.com, care își propune să le dea acces copiilor la instrumentele necesare pentru deslușirea emoțiilor puternice și să îi ajute să își atingă adevărul potențial. Cărțile Feel Brave au fost traduse în șapte limbi, iar programul de wellbeing Feel Brave 1 Dose/Day a fost introdus în peste 350 de școli din zece țări.

Avril s-a născut și a crescut în Noua Zeelandă, și s-a specializat ca învățătoare înainte să treacă la entertainment în mediul digital, în Marea Britanie și Europa. În prezent trăiește în Australia, unde scrie în continuare și se ocupă de proiecte creative.

Lupul și puiul de dragon - Descriere și informații

Când Wolfgang și prietenii lui află că într o peșteră din pădure s-a născut un pui de dragon, fug degrabă să-l găsească.
Wolfgang, însă, este lăsat în urmă.

Rucsacul lui e plin de griji care nu-l lasă să se miște cu ușurință.
Pur și simplu nu poate să renunțe la ele.
Păianjenul îi arată cum să-și odihnească mintea obosită și îi spune că grijile nu sunt așa de rele, dacă le împărtășești cu cei apropiați.

Căci – nu-i așa?! – nimănui nu-i plac grijile!
Haide să aruncăm împreună din rucsacul minții grijile care îl fac așa de greu!

Anul apariției: 2018

Format: 28.5 x 23.5 cm

Număr pagini: 32

Ilustrații: Tatiana Minina

Traducere: Florentina Tomescu

Autor: Avril McDonald

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0143-4