Bine ai venit!
|
| |
Elyakim Kislev - Carte dezvoltare personală-Ebook Fericit de unul singur - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Fericit de unul singur

Destigmatizarea și celebrarea vieții fără partener
În ultimele decenii, în special în țările dezvoltate, să rămâi necăsătorit, mai ales de bunăvoie, nu mai este perceput ca un lucru criticabil.

Elyakim Kislev este șeful Programului de Distincție al Școlii de Politici Publice din cadrul Universității Ebraice din Ierusalim. Are trei masterate – în consiliere, politici publice și sociologie – și un doctorat în sociologie la Columbia University. A primit Fulbright Fellowship din partea U.S. Department of State și premiul pentru Outstanding Fulbright Scholars. Cartea sa Fericit de unul singur a fost tradusă până acum în numeroase limbi, printre care chineză, coreeană, japoneză, arabă, ebraică și engleză. Kislev colaborează în mod regulat cu revista Psychology Today. Articolele lui abordează subiecte precum leadershipul, imigrația, minoritățile și terapia de grup.

Citește această carte. Găsești în ea toate răspunsurile, indiferent dacă vrei să rămâi singur sau îți dorești o relație sănătoasă.

Susan J. Eliott

Fericit de unul singur explorează cu grijă fenomenul tot mai răspândit al refuzului de a trăi în cuplu. Seriozitatea cu care o face poate avea drept consecințe o mai mare libertate de alegere, indivizi mai fericiți și sisteme economice mai eficiente.

Foreword Reviews

Datele și reflecțiile tulburătoare ale lui Kislev aruncă o lumină nouă asupra dificultăților și a oportunităților de a nu avea un partener. Autorul descrie într-un mod încurajator factorii cu impact asupra traiului de unul singur și varietatea de inovații care ne ajută să fim în același timp mai puțin izolați.

AudioFile

Kislev ne invită într-un tur de forță global privitor la schimbările demografice. Este un studiu extrem de important despre viața de celibatar și o chemare la acțiune pentru oamenii de știință și cei care creează strategii politice.

Prof. Alondra Nelson

Am vrut să citesc acest volum imediat ce am auzit despre el. Kislev reușește să capteze bucuria genuină a celor singuri de bunăvoie, fie că au fost sau nu căsătoriți. Anvergura ideilor și perspectiva internațională fac din această lucrare o contribuție valoroasă în domeniu.

Prof. Joan DelFattore

O gură de aer proaspăt în cercetarea socială importantă. Autorul arată într-un mod strălucit faptul că oamenii necăsătoriți pot fi fericiți într-o lume modernă și că politicile publice trebuie să se adapteze la această situație.

Prof. Jocelyn Crowley

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook Fericit de unul singur - Descriere și informații

Tot mai mulți bărbați și femei hotărăsc să își petreacă viața neangajați într-o relație romantică de lungă durată. Celibatarii creează rețele sociale și comunități inovatoare, luptând eficient cu discriminarea.


Dar sunt ei cu adevărat fericiți? Și dacă nu, ce ar putea face ca să fie? Cum pot să treacă peste teama de a nu îmbătrâni singuri? Dacă vor avea copii, cum se vor descurca pe cont propriu? Cum ar trebui societatea să regândească legăturile sociale și familiale, educația în școli și planificarea urbană, astfel încât să corespundă și nevoilor oamenilor singuri? La aceste întrebări și la multe altele răspunde autorul acestui volum bazat pe sute de studii și statistici culese de pe toate continentele.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Anastasia Ilie

Autor: Elyakim Kislev

Titlu original: Happy Singlehood. The Rising Acceptance and Celebration of Solo Living

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1237-9

Cărți de același autor
Ebook Fericit de unul singur - Cărți asemănătoare