Bine ai venit!
|
| |
Thomas H. Greco Jr. - Sfârșitul banilor și viitorul civilizației - Curtea Veche Publishing
-30%

Sfârșitul banilor și viitorul civilizației

41,30 lei 59,00 lei
Civilizația trece în prezent printr-o criză uriașă, care se extinde continuu în mai multe direcții. Există numeroase tendințe, despre care logica elementară afirmă că nu mai pot continua să se manifeste neîngrădit: inegalitatea economică dintre țări, erodarea principiilor democratice, alienarea socială, schimbările climatice, creșterea populației și ineficiența instituțiilor.

Thomas H. Greco, Jr. a fost inginer, antreprenor și profesor universitar. În prezent, este o autoritate în ceea ce privește abordările liberale din domeniul inovațiilor monetare și financiare. A oferit consultanță și a ținut cursuri la Kalikalos Holistic Summer School, Trinity College și Queens University. De asemenea, ține discursuri în cadrul unor conferințe din întreagă lume.

Greco a studiat vreme de peste 30 de ani căile de a ajunge la o mai mare echitate și sustenabilitate în afaceri. Experiența sa în domeniu l-a determinat să creeze concepte inovatoare pentru monede și sisteme de plata comunitare.

Sfârșitul banilor și viitorul civilizației - Descriere și informații

Foarte puțini oameni își dau seama că natura banilor s-a schimbat profund în ultimele trei secole și că ei au devenit un instrument politic utilizat pentru a centraliza puterea și a submina guvernul democratic.


Thomas H. Greco, Jr.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 384

Ediția: a II-a

Traducere: Marius Chitoşcă, Mihai Fulger

Autor: Thomas H. Greco Jr.

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0367-4