Bine ai venit!
|
| |
Lori Evert - Dorința ursulețului polar - Curtea Veche Publishing
Hardcover

Dorința ursulețului polar

67,00 lei
Aventurile Anjei continuă într-o nouă poveste nordică clasică, ilustrată cu fotografii încântătoare, despre puterea curajului și a prieteniei.

Lori Evert este stilistă vestimentară şi scenografă. Îi plac cărţile, natura şi faptul că este mama micuţei Anja. A fost atât de inspirată de frumuseţea şi magia unei imagini a copilei alături de un ren, încât a început să se gândească imediat la o poveste pornind de la motivul care i-a adus pe cei doi împreună. Aşa a început O dorinţă de Crăciun, un proiect de familie care durează de ani buni deja. 

O poveste de Crăciun captivantă şi plină de magie.

Kirkus Reviews

Cu obrăjorii ei îmbujoraţi, Anja arată de parcă ar fi coborât direct dintr-o poveste, iar minunatele fotografii ale lui Breiehagen creează impresia că magia există cu adevărat.

Publishers Weekly

Dorința ursulețului polar - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 3–7 ani


Fii curajos! Fii bun! Crede!


V-o mai aduceți aminte pe micuța Anja, fetița curajoasă care a pornit într-o aventură fascinantă ca să devină spiridușul Moșului? Între timp a mai crescut un pic, dar are tot obraji îmbujorați și inimă bună. De data aceasta, pornește într-o călătorie alături de vărul ei, Erik, ca să ajungă la petrecerea de Crăciun. Dar niciunul dintre copii nu bănuiește că pe drum vor avea parte de o întâlnire inedită...


Soț și soție, Lori Evert și Per Breiehagen au creat o frumoasă poveste de iarnă inspirată de fiica lor, Anja, care apare în fotografiile vibrante din carte. După succesul din 2017, Curtea Veche Publishing vă invită să vă bucurați de noi aventuri ale Anjei și ale prietenilor ei, pe tărâmurile friguroase de la Polul Nord.

Anul apariției: 2022

Format: 23 × 30.5 cm

Număr pagini: 48

Ilustrații: Per Breiehagen

Traducere: Alina-Gabriela Rudeanu

Autor: Lori Evert

Titlu original: The Polar Bear Wish

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1292-8