Bine ai venit!
|
| |
Cornel Ilie - Deja-vu - Curtea Veche Publishing
-15%

Deja-vu

25 de ani de VUNK
38,25 lei 45,00 lei
Am scris cartea asta pentru a ne spune povestea și pentru a le da curaj și speranță altora ca noi.

Deși este o carte despre VUNK, este și povestea oricărui om care ar face orice să trăiască din pasiunea vieții lui.

Muzician, compozitor și producător, Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați și longevivi artiști din România, cu o carieră de 25 de ani. Este membru fondator și solist al trupei pop-rock VANK, devenită apoi VUNK. Piese precum „Prăjitura cu jeleu“, „Vreau o țară ca afară“, „Așa, și?“ sau „Pleacă“ au ajuns rapid la sufletele oamenilor și au ocupat primele poziții în topurile muzicale românești.


În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar despre o trupă românească – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.


Cornel a realizat de-a lungul timpului și muzică de film, iar recent a jucat rolul lui Sam în musicalul Mamma Mia. Pe lângă cariera artistică, acesta se implică în mod constant în numeroase acțiuni cu impact social și susține diverse proiecte umanitare.

Deja-vu - Descriere și informații

Povestea noastră este una spectaculoasă, nu doar pentru fanii VANK sau VUNK, ci pentru orice copil, tânăr sau adult care este măcinat și „hrănit“ de o pasiune, de acea chemare a sufletului care-i aduce și zbucium, și liniște, în același timp.

Am scris-o pentru cel care își caută încă Visul. Și pentru cel care are nevoie de mai multă încredere pentru a și-l împlini.

Visătorule, să nu lași pe nimeni să-ți fie frână, ci doar direcție. Deschide ochii și visează.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 224

Autor: Cornel Ilie

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0426-8