Bine ai venit!
|
| |
Raluca Kișescu - Ebook Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

O carte despre curajul reinventării personale și profesionale, libertate și dragoste de viață. Plină de lecții de succes și de eșec, de umor și de culoare, ea compune imaginea unui lider feminin autentic și e un instrument util pentru oricine trece prin transformări esențiale.

Raluca Kișescu este un produs al propriei imaginații: după ce a absolvit un liceu de informatică și o facultate cu specializarea „Burse internaționale și piețe de valori” a profesat în domeniul marketingului și comunicării, fiind director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei The Marketer și premiul IAA pentru Excelență în responsabilitatea socială. Este implicată în proiecte cu impact social pentru Hospice și Bunici de Viitor, o inițiativă de informare și relaționare destinată categoriei de vârstă 60+. Creativă, autentică, cu spirit liber, pus mereu pe glume, dar ancorată în realitatea business case-urilor, Raluca este unicornul care își dorește să unească lumi, oameni și dorințe.

Pe Raluca aș recomanda-o oricând ca fiind un autor neconvențional de business, care va îmbina în scrierile ei termeni clasici precum produs, preț, promoție, cu emoție, autenticitate și interactivitate.

Angela Crețu, CEO AVON

Cred că ce mi-a plăcut imediat la Raluca a fost un amestec pe care îl regăsesc și în mine: pe cât de organizată și răbdătoare, pe atât de pregătită să încerce ceva nou și să se lase dusă de val (bucurându-se de moment și, poate, analizând mai târziu?).

Andreea Bădală, founder & designer MURMUR

Ebook Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Descriere și informații

Adevărul este că nu am nicio idee despre ce a făcut Raluca la Rio. Îmi imaginez că experiența asta a fost, în același timp, tur de forță și ușurare. O vacanță despre dans, despre zâmbet și, mai ales, despre libertate. Nu prea înțeleg de ce trebuie să ajungem la aproape 40 de ani ca să ne dăm seama că suntem liberi și că ne putem bucura de tot ce e în jur: și de Rio, și de București, și de prieteni și, mai ales, de noi înșine.

Mara Coman

Să pleci în lume și să te cauți, să o iei de la zero și să te regăsești - toate acestea pot părea o copilărie, dar sigur nu e o joacă de copii. Îți trebuie multă maturitate să accepți că vei rămâne copil toată viața, despre asta a scris Raluca în carte.

– Cornel Ilie, muzician, compozitor, producător, fondator trupa VUNK

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Autor: Raluca Kișescu

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1084-9

Ebook Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio - Cărți asemănătoare

38,25 lei

45,00 lei