Raluca Kișescu
BIOGRAFIE

Raluca Kișescu este un produs al propriei imaginații: după ce a absolvit un liceu de informatică și o facultate cu specializarea „Burse internaționale și piețe de valori” a profesat în domeniul marketingului și comunicării, fiind director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei The Marketer și premiul IAA pentru Excelență în responsabilitatea socială. Este implicată în proiecte cu impact social pentru Hospice și Bunici de Viitor, o inițiativă de informare și relaționare destinată categoriei de vârstă 60+. Creativă, autentică, cu spirit liber, pus mereu pe glume, dar ancorată în realitatea business case-urilor, Raluca este unicornul care își dorește să unească lumi, oameni și dorințe.

Descriere

Comandă “Povestea Unicornului” și primești gratuit o loțiune de corp Avon Encanto Spontaneous! Ofertă valabilă în luna aprilie, în limita stocului disponibil.


Să pleci în lume și să te cauți, să o iei de la zero și să te regăsești - toate acestea pot părea o copilărie, dar sigur nu e o joacă de copii. Îți trebuie multă maturitate să accepți că vei rămâne copil toată viața, despre asta a scris Raluca în carte.

– Cornel Ilie, muzician, compozitor, producător, fondator trupa VUNK