Bine ai venit!
|
| |
Brené Brown - Curajul în sălbăticie - Curtea Veche Publishing
-25%

Curajul în sălbăticie

În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur
31,50 lei 42,00 lei
Cartea lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează: cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră.

Brené Brown, doctor în asistență socială, este profesoară și cercetătoare în cadrul Universității din Houston. Și‑a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia și este autoarea mai multor volume cotate bestsellere de către The New York Times.

La Curtea Veche Publishing au fost traduse până în prezent Daring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil, 2016), Rising Strong, Braving the Wilderness (Curajul în sălbăticie, 2018) și Dare to Lead (Îndrăznește să conduci, 2019). Discursul ei de la conferințele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări, numărându‑se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume.

Locuiește în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de aproape trei decenii, și cu copiii lor, Ellen și Charlie.

Este inevitabil: vom da greș cu toții. Dar Brené este acolo, gata să ne sprijine.

Simon Sinek, autorul cărții Leaders Eat Last

O perspectivă proaspătă, care îmbină cercetarea și umorul.

Publishers Weekly

Brené Brown ne inspiră pe fiecare dintre noi să fim un pic mai curajoși.

The Huffington Post

Curajul în sălbăticie - Descriere și informații

Deși sentimentul de apartenență este dorința înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană, ne vedem puși în fața redefinirii acestui concept într o eră a polarizării crescânde, în care omenirea trece ­printr o criză spirituală a lipsei de conexiune.


Cu toții avem nevoie să simțim că facem parte din ceva, însă trebuie să fie ceva real – nu condiționat sau fals, ori supus constant negocierii.


Cartea vorbește despre modul în care putem restabili conexiunea umană și apartenența adevărată, în ciuda divizării și a retragerii. Brené Brown ne oferă claritatea și curajul de care avem nevoie pentru a găsi calea înapoi către noi înșine, dar și către ceilalți, iar această cale trece prin mijlocul sălbăticiei.

Cercetătoare în științe sociale, Brené Brown și a petrecut ultimii 16 ani studiind trăirile care dau sens vieții noastre – experiențe încărcate de curaj, vulnerabilitate, dragoste, sentiment de apartenență, rușine și empatie. Cu stilul său unic, Brown combină rezultatele cercetărilor sale cu povestiri de viață autentice și cu o sinceritate debordantă.

Anul apariției: 2019

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 176

Ediția: a II-a

Traducere: Lavinia Gliga

Autor: Brené Brown

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0230-1