Cum merge lumea

Descriere

Editorii David Barsamian și Arthur Naiman pun în valoare discursul asumat, direct și lucid al lui Noam Chomsky ca pe o oportunitate de a familiariza publicul larg cu câteva teme extrem de relevante pentru societatea globală în care trăim.
arrow-left

Dacă ținem seama de forța lui, de capacitatea intelectuală, de noutatea și de influența gândirii sale, Noam Chomsky este, indiscutabil, cel mai important intelectual în viață din zilele noastre.

– New York Times

arrow-left

În ciuda controverselor, Chomsky rămâne, chiar și după vârsta de 80 de ani, unul dintre cei mai importanți intelectuali publici ai lumii, un susținător neobosit al păcii, un apărător al drepturilor omului, al echității economice și al justiției climatice prin intermediul discursurilor publice și aparițiilor constante în mass-media.

– Deutsche Welle

arrow-left

Noam Chomsky este o voce foarte sonoră și importantă în peisajul dezolant al vieții intelectuale din SUA. Într-un moment în care mulți intelectuali au considerat că este mai confortabil să rămână tăcuți și să nu meargă împotriva curentului, este îmbucurător să găsești, din când în când, persoane care au curajul să vorbească despre problemele importante ale timpului nostru.

– Bernie Sanders

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 472
Copertă: Gabi Toma
Traducere: Paul-Gabriel Sandu
Autor: Noam Chomsky
Cod produs: 978-606-44-0571-5
Despre autor

Noam Chomsky

Avram Noam Chomsky s‑a născut la 7 decembrie 1928 în Philadelphia. Tatăl său, William, era un renumit cărturar evreu, iar în jurul vârstei de 20 de ani, Noam a petrecut mai mult timp într‑un kibbutz. Tată a trei copii, Chomsky și‑a pierdut soția, Carol, în 2008, după aproape 60 de ani de căsătorie. Din 1955 a predat filozofie și lingvistică – revoluționând acest domeniu prin contribu... >

Pachete

icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
80,00 lei
icon-favorite
159,00 lei

Pachete in care este inclus