Bine ai venit!
|
| |
Tal Ben-Shahar, Angus Ridgway - Ebook Bucuria leadershipului - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Bucuria leadershipului

Cum poate psihologia pozitivă să te facă mai influent și mai fericit într-o lume plină de provocări
Bucuria leadershipului concentrează experiența acumulată în cadrul programelor de leadership susținute de Potentialife (companie fondată de cei doi autori în 2011), programe care valorifică cele mai recente descoperiri din psihologia pozitivă și le livrează companiilor din lumea întreagă, în scopul îmbunătățirii leadershipului.

Tal Ben-Shahar, născut în 1970, este un profesor american de origine isrealiana și scriitor în domeniile psihologiei și leadershipului pozitiv. 

Ca lector la Universitatea Harvard, Ben-Shahar a creat in 2002 un curs de psihologie pozitivă la care s-au înscris iniţial opt studenţi. În următorul an numărul acestora a ajuns la 885, iar de-a lungul timpului a ajuns să fie cel mai popular de la Harvard, fiind audiat astăzi de aproximativ 20% din numărul total de studenţi.

Angus Ridgway (n. 1966, Liverpool), CEO la Potentialife, este public speaker, autor și antreprenor în domeniul dezvoltării personale și al leadershipului sustenabil. Absolvent al Universității Nottingham, este licențiat în matematică pură și are un MBA obținut la INSEAD. Cu o carieră de două decenii în domeniul consultanței în management la McKinsey & Company, Angus a condus campanii de planificare strategică în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În 2011, împreună cu Tal Ben‐Shahar, a pus bazele Potentialife, cu scopul de a face cunoscută în lume știința dezvoltării armonioase. Interesul pentru leadership i‐a fost stârnit de multitudinea profilurilor de lideri pe care le‐a întâlnit la clienții săi de‐a lungul carierei.

Este căsătorit, are doi copii și locuiește la Paris.

Ben-Shahar și Ridgway îți dezvăluie mantra unui lider de tipul 10×.

Suparna Chawla Bhasin

Bucuria leadershipului apare atunci când îi vezi pe cei de lângă tine că pun în practică mai mult decât ceea ce credeau că sunt în stare să înfăptuiască.

Simon Sinek

Ebook Bucuria leadershipului - Descriere și informații

Bucuria leadershipului prezintă etapele de urmat, precum și câteva secrete de care să ții cont dacă vrei să devii un lider de tipul 10×, adică „șeful, partenerul și colegul ideal“. Deși cuvântul-cheie în jurul căruia se construiesc motivațiile cărții este leadership, ea nu se adresează numai celor care vor să își cultive calitățile de buni conducători în organizațiile în care lucrează, ci tuturor acelora care își doresc o viață împlinită. Pentru că de însușirile unui lider bun e nevoie la tot pasul, în cele mai neașteptate situații de zi cu zi.


Concluzia autorilor? Un lider exemplar e deschis la inedit, profită la maximum de propriile abilități, caută senzaționalul acolo unde ceilalți nu îl întrevăd, pune bazele unor relații autentice și reușește să își împlinească potențialul, totul sub semnul bucuriei.

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: Bogdan Ghiurco

Autor: Tal Ben-Shahar, Angus Ridgway

Titlu original: The Joy of Leadership: How Positive Psychology Can Maximize Your Impact (and Make You Happier) in a Challenging World

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0961-4