Angus Ridgway
BIOGRAFIE

Angus Ridgway (n. 1966, Liverpool), CEO la Potentialife, este public speaker, autor și antreprenor în domeniul dezvoltării personale și al leadershipului sustenabil. Absolvent al Universității Nottingham, este licențiat în matematică pură și are un MBA obținut la INSEAD. Cu o carieră de două decenii în domeniul consultanței în management la McKinsey & Company, Angus a condus campanii de planificare strategică în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În 2011, împreună cu Tal Ben‐Shahar, a pus bazele Potentialife, cu scopul de a face cunoscută în lume știința dezvoltării armonioase. Interesul pentru leadership i‐a fost stârnit de multitudinea profilurilor de lideri pe care le‐a întâlnit la clienții săi de‐a lungul carierei.

Este căsătorit, are doi copii și locuiește la Paris.

Bucuria leadershipului
-5%

50,00 lei

47,50 lei

Descriere Bucuria leadershipului concentrează experiența acumulată în cadrul programelor de leadership susținute de Potentialife (companie fondată de cei doi autori în 2011), programe care valorifică cele mai recente descoperiri din psihologia pozitivă și le livrează companiilor din lumea întreagă, în scopul îmbunătățirii leadershipului.