Bine ai venit!
|
| |

Ambasador în vâltoarea istoriei

50,00 lei
Experiențele unice ale unui diplomat de carieră supranumit „ambasadorul român în zone de conflict”.

Emil Ghițulescu a trăit o experiență unică în viața unui diplomat, aceea a mandatului de reprezentant al României în – la ora respectivă – cea mai fierbinte zonă geopolitică de pe glob: Pakistan și Afganistan.

Emil Ghițulesc va avea mereu un cuvânt de spus, în a ne sprijini să extindem relații prietenești între România și Afganistan.

Dr. Abdullah Abdullah

Emil Ghițulescu este cunoscut și respectat în lumea sciitorilor ca un autor cu o cultură întinsă, talentat și devotat literaturii române.

Alex. Ștefănescu

Emil Ghițulescu, ambasadorul României în Pakistan, era pe aeroportul Otopeni, în drum spre Islamabad, pe 11 septembrie, când teroriștii au atacat New York-ul.

Cătălin Tolontan

Emil Ghițulescu a trăit o experiență unică în viața unui diplomat, aceea a mandatului de reprezentant al României în - la acea oră - cea mai fierbinte zonă geopolitică de pe glob: Pakistan și Afganistan.

Răzvan Voncu

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ambasador în vâltoarea istoriei - Descriere și informații

O carte scrisă în mai multe nopți de nesomn. Toate faptele și toate impresiile le aveam de mult timp în minte. N-am făcut decât să clichez download. Și s-au descărcat într-o clipă, ca un șuvoi care rupe orice zăgaz. Ca o avalanșă de neoprit. Mă durea capul de atâtea amintiri sechestrate, care voiau să iasă în lume. Eram ca un stup de albine înainte ca roiul să migreze spre alte zări. Trebuie să mă eliberez și să-mi recapăt liniștea. Da, această carte este permisul meu de libertate, printr-o spectaculoasă evadare.

—Emil Ghițulescu

Format: 16.0 x 23.0 cm

Număr pagini: 284

Autor: Emil Ghiţulescu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0441-1