Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie - Secretele succesului - Curtea Veche Publishing
-40%

Secretele succesului

Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent
28,20 lei 47,00 lei
Secretele succesului este una dintre cele mai cunoscute și mai citite cărți din toate timpurile, care a ajutat numeroși oameni să dobândească succesul ce le scăpa până atunci printre degete.

Dale Carnegie (24 noiembrie 1888), pe numele lui real Dale Carnagey, s‑a născut într‑o familie săracă de fermieri americani. După absolvirea facultăţii, a vândut cursuri prin corespondenţă în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York, fără prea mare succes. În 1912 a fost angajat de Young Men's Christian Association să predea cursuri pentru adulţi şi a descoperit, fără să își fi propus, o metodă de a diminua teama celor care vorbesc în faţa unui public numeros. Astfel a început faimoasa carieră a lui Dale Carnegie, care a ajuns să fie considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională al secolului al XX‑lea. În anii ’50 au început să prindă contur proiectele din cadrul programului Dale Carnegie Training, care se bazează pe principiile promovate de fondatorul său.

Recunoscut recent de către Wall Street Journal ca una dintre cele 25 de francize de înaltă performanță, programul Dale Carnegie Training a elaborat cursuri disponibile în 25 de limbi, în Statele Unite ale Americii și în alte 80 de țări. În prezent, partenerii din cadrul programului Dale Carnegie Training colaborează cu sute de corporații medii și mari, precum și cu diferite alte organizații pentru a ajuta firmele să aibă succes, derulând cercetări referitoare la creşterea randamentului angajaților, cu accent pe conducere, vânzări, funcționarea echipelor, servicii pentru clienţi, promovarea afacerii, îmbunătățirea procesului muncii și alte calități necesare în management.

E cartea care mi-a schimbat viaţa.

Warren Buffet

Cartea de temelie a mișcării self-help din Statele Unite.

Washington Post

Cea mai de succes carte motivațională din toate timpurile... Carnegie n-a fost, nicicând, mai actual.

The Times

Secretele succesului - Descriere și informații

Ce îşi doresc oamenii? De cele mai multe ori, este vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare sau un trai decent. Oricât de personale ar fi motivele pentru care un om îşi doreşte ceva anume, metodele prin care îşi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de faţă au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de faţă a ajuns, cu timpul, să fie cea mai vândută carte motivaţională publicată vreodată.

Sfaturile lui Dale Carnegie vă arată cum să deveniţi un interlocutor agreabil, de ce e bine să faceţi complimente dezinteresate, când e cazul să vă retrageţi dintr-o dispută, ce anume trezeşte dorinţa de cooperare a partenerilor, cum să faceţi o bună impresie de la prima întâlnire, cât de important e zâmbetul, prin ce strategii vă puteţi autopromova în ochii celorlalţi, în ce fel puteţi adresa critici fără să provocaţi resentimente, de ce e recomandat să vă admiteţi propriile greşeli înainte de a le face reproşuri altora, cât de adevărat e proverbul care spune că „vorba dulce mult aduce“, cum să răspundeţi la plângerile altora, unde se termină sinceritatea şi începe brutalitatea, de ce nu funcţionează pe termen lung strategia de a da ordine, cum să vă ajutaţi ajutându-i pe ceilalţi — şi multe altele.

Anul apariției: 2018

Format: 14.5 x 20.5 cm

Număr pagini: 296

Ediția: a III-a, revizuită

Traducere: Marius Chitoșcă

Autor: Dale Carnegie

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0073-4