Secretul lui Milton - O aventură a cunoaşterii prin intermediul puterii Prezentului

Colecție: Cărţi pentru copii

Titlu original: Milton’s Secret

Traducător: Carmen Neacşu

Anul apariției: 2009

Număr pagini: 40

Format: 20,3×28 cm

ISBN: 978-973-669-888-0

Secretul lui Milton - O aventură a cunoaşterii prin intermediul puterii Prezentului

Autor: Eckhart Tolle, Robert S. Friedman

Cărţi pentru copii
În stoc
27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Vârstă recomandată 8-12 ani. 


  Ilustraţii: Frank Riccio


   


  „Când, până la urmă, a adormit,
  Milton s-a pomenit într-un vis ciudat...“


   


  Secretul lui Milton de Eckhart Tolle şi Robert S. Friedman: Mesajul lui Eckhart Tolle este unul simplu: puterea prezentului este calea spre fericire şi înălţare sufletească. Avându-l drept coautor pe Robert Friedman, iar drept ilustrator pe Frank Riccio, Tolle, autorul cărţilor de mare succes Puterea prezentului, Un pământ nou şi Liniştea vorbeşte, ne oferă de această dată  povestea plină de învăţăminte a lui Milton, un băieţel isteţ şi plin de viaţă care învaţă să îşi învingă temerile, să nu-şi mai proiecteze fricile din trecut în viitor şi să trăiască fericit momentul prezent. Volumul se adresează deopotrivă copiilor, dar şi părinţilor; cu toţii vor învăţa că să trăieşti în momentul prezent este cel mai sigur mod de a-ţi învinge teama şi suferinţa.


  ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Puterea Prezentului  (ediţia a IV-a, 2009), Liniştea vorbeşte (2009), Puterea Prezentului. Ghid practic (ediţia a II-a, 2009), şi Un pământ nou (ediţia a II-a, 2009). Puterea Prezentului este considerată un bestseller mondial, fiind tradusă în peste 30 de limbi.


  ROBERT S. FRIEDMAN este cofondator al Hampton Roads Publishing Company. Trăieşte în Virginia.


  Frank Riccio este un cunoscut grafician ce trăieşte în Virginia, Charlottesville. Semnează, de asemenea, ilustraţiile bestsellerului pentru copii The Little Soul and the Sun.