Bine ai venit!
|
| |
Vanessa Van Edwards - Ebook Semnale - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Semnale

Cum să stăpânești limbajul secret al comunicării carismatice
Ce înseamnă, de fapt, să fii carismatic? De ce unii oameni captivează instant mulțimi, în timp ce alții au probleme chiar și la o întâlnire în doi? De ce unele idei ajung imediat departe, în timp ce altele, deși bune, sunt trecute cu vederea?

VANESSA VAN EDWARDS este cercetătoare, speaker și autoare de bestsellere. A fondat Science of People, un laborator de cercetare a comportamentului prin intermediul căruia le arată oamenilor cum să își dezvolte abilitățile sociale. De mai bine de un deceniu, ține cursuri și ateliere de lucru pentru publicul din lumea întreagă. Conferința ei TEDxLondon despre știința din spatele carismei a fost urmărită de mai mult de 4 milioane de persoane. Își împărtășește în mod frecvent sfaturile și cunoștințele pe canalul ei de YouTube.

O carte plină de strategii valoroase, pentru ca mesajele tale să aibă efectul scontat. Energia Vanessei Van Edwards te va inspira să devii cel mai bun.

Nir Eyal

Un minunat manual de descifrare a semnalelor sociale subtile pe care le ratăm.

Olivia Fox Cabane

Succesul unei idei nu derivă din ideea în sine, ci din capacitatea ta de a o prezenta cu brio. Citește această carte și vei vedea cum ideile tale prind viață.

John Jantsch

Un ghid obligatoriu ca să devii o forță de neoprit. Prin strategii și informații utile, Van Edwards sintetizează ani de cercetare pentru a te ajuta să fii mai încrezător, mai influent și mai respectat. Învață cum să îți sporești puterea, rămânând în același timp fidel propriilor idei.

Mel Robbins

Dacă scopul tău este să îți îmbunătățești stilul de comunicare și să îți aprofundezi relațiile, Van Edwards este experta care te va ajuta să reușești.

Tom Bilyeu

Dacă am învățat un lucru după nenumărate interviuri cu antreprenori, acela e că TU ai tot ce-ți este necesar ca să-ți atingi toate obiectivele. Minunata carte a lui Van Edwards e tot ce mai ai nevoie ca să-ți descoperi adevăratul potențial.

John Lee Dumas

Van Edwards este un geniu în materie de înțelegere a oamenilor, iar cartea ei îți arată și ție cum să fii un maestru al comunicării.

Joe Gebbia

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Semnale - Descriere și informații

Semnalele subtile pe care le trimitem oamenilor din jur prin limbajul corpului, mimică, cuvintele alese și tonul vocii au un impact masiv asupra modului în care suntem percepuți de ceilalți, dimpreună cu ideile noastre. Semnalele pe care le manifestăm fie ne îmbunătățesc mesajul, fie îl subminează. Dacă vrei să te faci auzit la locul de muncă, să fii promovat, să câștigi mai mulți clienți sau pur și simplu să legi mai ușor relații, consultă ghidul pe care ți-l pune la dispoziție Vanessa Van Edwards. Învață cum să le arăți celor din jur că ești un om carismatic: puternic și de încredere, dar și cald, amuzant și apreciat în orice interacțiune.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Irina Pricop

Autor: Vanessa Van Edwards

Titlu original: Cues. Master the Secret Language of Charismatic Communication

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1521-9