Bine ai venit!
|
| |
Robinson Crusoe
-25%

Robinson Crusoe

Repovestire după romanul lui Daniel Defoe
24,00 lei 32,00 lei
Robinson Crusoe a fost unul dintre primele romane englezești și, în același timp, unul dintre cele mai cunoscute romane de aventuri. A fost publicat pentru prima oară de William Taylor, la 25 aprilie, 1719.
Nr. pagini: 160 Format: 13.0 × 19.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Aventură, Repovestiri, Aventură Imprint: Serie: Descriptoare: , ,

Deanna McFadden

Directoare editorială la Wattpad Books. Cititoare. Uneori scriitoare. Mamă. Soție. Niciodată în ordinea asta. Mă vei vedea mereu citind și mergând, o îndeletnicire nicicum atât de periculoasă pe cât pare.

Sfidându-și părinții, Robinson Crusoe pleacă pe mare. Este capturat de pirați, dar evadează în Brazilia. Acolo face o avere folosind munca sclavilor pentru a cultiva tutun și zahăr. Apoi navighează în Africa pentru a aduce mai mulți sclavi, dar naufragiază pe o insulă nelocuită.


Toți ceilalți pasageri de pe vas mor. Timp de peste douăzeci de ani trăiește singur, învață să vâneze, să pescuiască și să se adăpostească. Apoi îl găsesc canibalii. Va fi acesta sfârșitul aventurii sale – sau șansa de a scăpa?


Titlul original a fost Viața și aventurile uluitoare ale lui Robinson Crusoe, în York, marinar: care a trăit douăzeci și opt de ani, singur, pe o insulă pustie de pe Coasta Americii, lângă Gura fluviului Orinoco; a rămas izolat pe o insulă, în urmă unui naufragiu, căruia i-a fost singurul supraviețuitor.

Anul apariției: 2014

Format: 13.0 × 19.0 cm

Număr pagini: 160

Ilustrații: Jamel Akib

Traducere: Răzvan Năstase

Autor: Daniel Defoe, Deanna McFadden

Titlu original: Robinson Crusoe. Retold from the Daniel Defoe original by Deanna McFadden

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-645-2