Bine ai venit!
|
| |

Prinț și cerșetor

Repovestire după romanul lui Mark Twain
32,00 lei
Repovestirea cărții Prinț și cerșetor spune, pe scurt, povestea a doi băieți asemănători și a aventurilor prin care trec. Ei vor fi puși în fața unor șanse și a unor situații dificile, care îi vor încerca și îi vor învăța lecții de viață prețioase.

Kathleen Olmstead a scris cărți de ficțiune și non-ficțiune pentru copii și tineri, lucrările sale au apărut în Fireweed și Taddle Creek , printre alte reviste. A produs, scris și regizat mai multe scurtmetraje. Ea face parte din colectivul Arbeiter Ring Publishing. În prezent locuiește și lucrează în Toronto.

Mark Twain (n. 30 noiembrie 1835 – d. 21 aprilie 1910) a fost un scriitor, publicist, antreprenor, satirist și umorist american, autorul popularelor romane Aventurile lui Tom Sawyer, Prinț și cerșetor, Aventurile lui Huckleberry Finn și Un yankeu la curtea regelui Arthur. Twain a fost renumit pentru umorul și buna sa dispoziție, datorită cărora s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume. La apogeu, el a fost probabil cel mai popular american din acea vreme.

Părinți, aduceți cartea aproape de copiii voștri! Așa cum au nevoie de iubire, de soare și de familie, cei mai mici români au nevoie de cărți, pentru a se întregi, ca oameni.

Principele Radu al României

Prinț și cerșetor - Descriere și informații

Printr-un joc al întâmplării, un băiat dintr-o familie săracă ajunge să îl întâlnească pe însuși fiul regelui Angliei. Tom Canty, cerșetorul, și Edward Tudor, prințul moștenitor, descoperă că seamănă că două picături de apă și se hotărăsc, în joacă, să facă schimb de haine. Din cauza asta prințul este alungat de la palat, iar cerșetorul e luat drept prinț.

Nimeni nu le dă crezare atunci când încearcă să-și dezvăluie adevărata identitate și cei doi băieți sunt nevoiți să se adapteze la un stil de viață cu totul nou pentru ei. Deși situația bizară în care se găsesc pare să-i condamne pentru totdeauna la nefericire, încercările și greutățile pe care le vor înfrunta le vor schimba radical felul în care înțeleg lumea.

Anul apariției: 2017

Format: 13 × 19 cm

Ilustrații: Jamel Akib

Traducere: Mihaela Popescu

Titlu original: The Prince and the Pauper Retold from the Mark Twain original by Kathleen Olmstead

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-722-0