Răsfoiește rasfoieste

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio
-5%

Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

45,00 lei

42,75 lei

Descriere

O carte despre curajul reinventării personale și profesionale, libertate și dragoste de viață. Plină de lecții de succes și de eșec, de umor și de culoare, ea compune imaginea unui lider feminin autentic și e un instrument util pentru oricine trece prin transformări esențiale.
arrow-left

Pe Raluca aș recomanda-o oricând ca fiind un autor neconvențional de business, care va îmbina în scrierile ei termeni clasici precum produs, preț, promoție, cu emoție, autenticitate și interactivitate.

– Angela Crețu, CEO AVON

arrow-left

Cred că ce mi-a plăcut imediat la Raluca a fost un amestec pe care îl regăsesc și în mine: pe cât de organizată și răbdătoare, pe atât de pregătită să încerce ceva nou și să se lase dusă de val (bucurându-se de moment și, poate, analizând mai târziu?).

– Andreea Bădală, founder & designer MURMUR

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 240
Autor: Raluca Kișescu
Cod produs: 978-606-44-0597-5
Despre autor

Raluca Kișescu

Raluca Kișescu este un produs al propriei imaginații: după ce a absolvit un liceu de informatică și o facultate cu specializarea „Burse internaționale și piețe de valori” a profesat în domeniul marketingului și comunicării, fiind director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei... >