Omon Ra

Descriere

Viktor Pelevin închină acest roman tuturor visătorilor, dar în special celor ale căror speranţe au fost deturnate și distruse de un regim politic ipocrit care a existat nu în întunericul cosmosului, ci în cel al unei ideologii antiumaniste. Omon Ra este o pledoarie pentru dreptul oricărui copil de a visa.
arrow-left

Ridiculizarea programului spaţial sovietic se îmbină cu o profundă dramatizare a năzuinţelor umane de a explora, a cuceri şi a transcende spaţiul.

– Kirkus Reviews

arrow-left

Această parabolă ingenioasă despre un tânăr cosmonaut căruia i se ordonă să facă sacrificiul suprem şi să se sinucidă după ce pilotează în secret o expediţie pe Lună este plină de umor absurd, de tuşe ironice şi maliţioase, ca şi de misterioasa frumuseţe a explorărilor spaţiale.

– Publishers Weekly

arrow-left

Toată viaţa mi-am dorit să mă înalț deasupra mulţimilor de muncitori şi ţărani, militari şi artişti, şi uite, acum, după ce-am fost suspen¬dat puțin aşa, în întunericul strălucitor, de firele invizibile ale destinului şi traiectoriei, am văzut că a ajunge un corp ceresc este cam acelaşi lucru cu a primi o condamnare pe viaţă, fiind obligat să stai închis într-un vagon de închisoare care merge fără oprire pe o cale ferată circulară.

– Viktor Pelevin

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 15.0 x 21.0 cm
Număr pagini: 176
Traducere: Antoaneta Olteanu
Autor: Viktor Pelevin
Cod produs: 978-606-440-021-5
Categorii: Cărți Byblos Autori străini Roman Ficțiune
Despre autor

Viktor Pelevin

Recunoscut drept unul dintre cei mai spectaculoşi scriitori ruşi contemporani, Viktor Pelevin s-a născut la Moscova în 1962. S-a înscris la Institutul Energetic din Moscova pentru a nu fi obligat să plece în armată, urmând totodată şi cursuri de scriere creativă la Institutul de Literatură „Maxim Gorki“. A lucrat o perioadă într-o agenţie de publicitate, precum şi ... >

Cărți de același autor

Cărți din aceleași domenii

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite

Produse asemănătoare

Zâtul
icon-favorite
-15%
55,00 lei
Părul Venerei
icon-favorite
-15%
50,00 lei
H(a)ppy
icon-favorite
-15%
60,00 lei
iPhuck 10
icon-favorite
-5%
70,00 lei
Lecții de italiană
icon-favorite
-5%
Recursul la metodă
icon-favorite
-5%