Bine ai venit!
|
| |

Odată ca niciodată, am căzut într-un basm

59,00 lei
Când în apropierea casei sale apare peste noapte un supermarket puțin cam straniu, Lana nici nu băinuiește că va descoperi acolo un portal spre lumea poveștilor. Și cu atât mai puțin că, în curând, va deveni salvatoarea lor.

Ben Miller s-a născut pe 24 februarie 1966 în Marea Britanie și este umorist, actor, regizor și scriitor premiat. A scris cărți atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Lui Ben îi place să cânte la chitară și are doi băieți și o fată.

O nestemată de poveste, de citit în timp ce focul trosnește în șemineu.

Abi Elphinstone

O aventură magică!

Sunday Express

Minunată, amuzantă, magică!

Chris Evans

Numai bună de citit cu voce tare.

The Week Junior

Încântătoare, amuzantă și incitantă în aceeași măsură.

Philip Ardagh

O carte care mustește de căldură și de umor un pic malițios. Irezistibilă!

Alexander Armstrong

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Odată ca niciodată, am căzut într-un basm - Descriere și informații

Odată ca niciodată, Lana și fratele ei, Harrison, se jucau împreună cu orele. Până într-o bună zi, când băiatul și-a dat seama că e prea mare pentru jocuri. Lanei îi e tare dor de fratele ei, dar ce să vezi? În apropierea casei lor apare, peste noapte, un supermarket magic care schimbă regulile jocului…

Printre rafturi se află, ascuns, un portal către o lume a basmelor, dar nu a celor în care toți trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Aici e vorba despre povești adevărate și periculoase, pe care pot să le citească numai copiii foarte îndrăzneți. Lana trebuie să fie curajoasă, căci lumea basmelor e în pericol. Va reuși să-l convingă pe Harrison să i se alăture și să creadă iar în povești, până nu e prea târziu?

O călătorie fantastică în inima poveștilor, care îți amintește că niciodată nu ești prea mare ca să te pierzi într-un basm…

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 272

Ilustrații: Daniela Jaglenka Terrazzini

Traducere: Ilinca Gângă

Autor: Ben Miller

Titlu original: The Day I Fell Into a Fairytale

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1711-4