Meditați!
-15%

Meditați!

Teme de gândire pentru lideri

Descriere

Volumul cuprinde meditaţii demne de atenţia oricărui cititor şi vizează, în mare, împlinirea noastră ca indivizi şi, desigur, ca lideri. Pentru a ilustra ideea de conducător şi potenţialul unei asemenea poziţii, Maxwell dă exemple de situaţii şi personaje biblice, care, fireşte, au trecut testul timpului.
arrow-left

Practicile şi strategiile de afaceri folosite de John C. Maxwell l-au diferenţiat de ceilalţi şi l-au transformat într-un lider mondial în domeniul dezvoltării personale şi corporatiste.

– Paul Martinell

arrow-left

Leadership-ul este complex şi are multe faţete: respectul impus, experienţa în domeniu, tăria de caracter, viziunea, capacitatea de a coordona, abilitatea de a lucra cu oamenii şi lista poate continua. Partea bună e că liderii nu sunt nici statici, nici rigizi în evoluţia lor. Indiferent de punctul în care vă aflaţi în acest moment, puteţi deveni mai eficient, iar cartea lui Maxwell este, neîndoielnic, un instrument bun în acest sens.

– Ultima Hora

Detalii

Anul apariției: 2012
Format: 13 x 20 cm
Număr pagini: 168
Traducere: Marius Chitoșcă
Autor: John C. Maxwell
Cod produs: 978-606-588-306-2
Despre autor

John C. Maxwell

John C. Maxwell (n. 20 februarie 1947) este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a cinci milioane de lideri din 126 de ţări. An de an, Maxwell ţine prelegeri pentru lideri din diverse organizaţii, companii incluse în topul Fortu... >

Cărți din aceleași domenii

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite

Pachet

Mihai I

icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
618,00 lei