Introducere în programarea neurolingvistică

Cum să contruiți o viață de succes

Stoc epuizat

Descriere

Scrisă din perspectiva unui participant la un seminar organizat de Richard Bandler, cartea oferă, într-un limbaj accesibil, modalități practice de aplicare în viața cotidiană, personală, familială și profesională a unor tehnici ale programării neurolingvistice (NLP). Fără teorii, fără explicații sau demonstrații care nu se mai termină, fără termeni complicați și greu de înțeles, cartea este un ghid în lumea metodelor NLP.
arrow-left

Înţeleg programarea neurolingvistică ca pe o perspectivă interesantă asupra modului în care funcţionează minţile oamenilor. Scopul principal al tehnicilor NLP este acela ca orice persoană să îşi poată construi un viitor minunat. Iar speranţa oferită astfel este un instrument eficient pentru a obţine o schimbare de lungă durată.

– Robert Bogue

arrow-left

Richard Bandler este un Leonardo al timpurilor noastre. Este un geniu în viaţă.

– The Guardian Weekend

arrow-left

Sistemul NLP a fost construit pentru a le oferi oamenilor mai mult control asupra propriilor minţi. Trebuie să vă daţi seama că puteţi crea orice stare doriţi, oricând doriţi. Puteţi să învăţaţi că fiecare parte a istoriei personale poate fi abordată în moduri diferite… Deoarece, de fapt, nu istoria voastră personală vă face ceea ce sunteţi, ci reacţia la aceasta.

– Richard Bandler

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 144
Traducere: Mihaela Veronica Șerbănescu
Autor: Richard Bandler, Alessio Roberti, Ower Fitzpatrick
Cod produs: 978-606-588-939-2
Despre autor

Richard Bandler

Dr. Richard Bandler (n. 24 februarie 1950 Teaneck, New Jersey, Statele Unite) este cofondatorul Programării neurolingvistice şi creatorul conceptelor Design Human Engineering™ şi al Neuro Hypnotic Repatterning™. Matematician, filozof, profesor, artist şi compozitor, el a creat o serie de cărţi, videoclipuri şi înregistrări audio care au schimbat pentru totdeauna te... >

Alessio Roberti

Alessio Roberti este directorul diviziei de instruire a Society of NLP, cea mai mare organizaţie de programare neurolingvistică din lume. A studiat la Harvard Business School şi Oxford Business School. Este Master Trainer licenţiat în NLP şi a instruit până acum peste 60.000 de preşedinţi, directori executivi, directori generali şi proprietari ai celor mai importan... >

Owen Fitzpatrick

Owen Fitzpatrick este trainer şi psiholog de renume internaţional. Este coautorul cărţii Conversations with Richard Bandler şi Choose Freedom şi autorul cărţii Not Enough Hours: The Secret to Making Every Second Count.

Owen a studiat negocierea strategică la Harvard Business School şi este psihoterapeut şi hipnoterapeut calificat... >

citeşte mai mult

Cărți din aceleași colecții

50,00 lei
47,00 lei
46,00 lei
45,00 lei

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
215,00 lei