Coaching cu NLP

Cum să fii un coach de succes

Descriere

Coaching-ul este o artă a întrebărilor corecte și a răspunsurilor care decurg firesc din ele. El îți indică problemele asupra cărora trebuie să te concentrezi pentru a avea succes și pentru a-ți împlini visurile.
arrow-left

O excepțională introducere în coaching folosind modelul GROW (Goal, Reality, Options, Will - scop, realitate, opțiuni, voință) și fundamentele NLP.

– Amanda Yuill

arrow-left

Acțiunea este una dintre supozițiile NLP-ului pe care coaching-ul o implementează - e ceea ce face din coaching o tehnică foarte diferită de altele. „Dacă vrei să înțelegi, acționează“ este mantra cărții de față.

– Dr. Françoise Orlov

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 352
Ediția: a III-a
Traducere: Daniel Mihai Duncă
Autor: Joseph O'Connor, Andrea Lages
Cod produs: 978-606-44-0215-8
Despre autor

Andrea Lages

Andrea Lages este directoare, autoare, consultantă și trainer cu experiență în coaching. Ea a făcut training despre coaching, inclusiv International Coaching Certification Training, cu oameni din peste 30 de țări. Este cofondatoare a International Coaching Community – ICC (2001) și are titlul de ICC M... >

Joseph O'Connor

Joseph O’Connor (n. 20 septembrie 1963)  este consultant de vârf în domeniile gândirii sistemice, dezvoltării personale și în management și autor de succes. Este, de asemenea, consilier NLP. Joseph O’Connor susţine cursuri de NLP, gândire sistemică și leadership în Europa, Asia și America de Nord și de Sud. Printre firmele pe care le consiliază se numără: UNIDO, BA, BT, Hewlett-Packard și ... >

citeşte mai mult

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
261,00 lei

Pachete in care este inclus