Bine ai venit!
|
| |
Shirzad Chamine - Inteligența pozitivă - Curtea Veche Publishing
-25%

Inteligența pozitivă

De ce doar 20% dintre oameni și echipe își ating adevăratul potențial și cum îl poți atinge tu pe al tău
33,75 lei 45,00 lei
Creierul PQ vă ajută să încheiaţi afaceri prospere şi să puneţi pe roate orice organizaţie, să obţineţi performanţe cu orice echipă, să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu ceilalţi şi să vă creaţi propriul model de leadership inteligent.

Shirzad Chamine este psiholog, doctor în neuroștiințe; a absolvit un master în inginerie electrică și un MBA la Universitatea Stanford. Shirzad Chamine a fost CEO al celei mai mari organizații de coaching și training din lume – Coaches Training Institute (CTI) –, coordonând proiecte la care au participat numeroși formatori și manageri din companiile aflate în topul Fortune 500.

În prezent, susține cursuri la Universitatea Stanford, predând un program de formare și dezvoltare a Inteligenței Pozitive. Site-ul său oficial, unde se găsesc informații detaliate despre acest program, dar și chestionare, fișiere audio, prezentări video și articole pentru a vă ghida în deprinderea abilităților necesare Inteligenței Pozitive, este PositiveIntelligence.com.

Shirzad Chamine prezintă un set de exerciții ușor de aplicat și realist care vă ajută să vă dezvoltați mușchii performanței.

Marshall Goldsmith

Inteligența Pozitivă îi ajută pe lideri să intre și să rămână pe o traiectorie câștigătoare.

Douglas R. Conant

Cartea produce o schimbare pozitivă în felul tău de a fi şi în viața celor dragi ție.

Crittenden E. Brookes

Inteligența pozitivă - Descriere și informații

Shirzad Chamine vă invită să vă faceţi abonament la sala de gimnastică pentru muşchii creierului. Dar nu pentru muşchii Creierului Supravieţuitor, acela care îi ascunde cu dibăcie pe cei zece Sabotori interiori ce vă pun piedică zi de zi în orice întreprindeţi, ci pentru muşchii Creierului PQ (fundaţia Inteligenţei Pozitive – PQ) unde locuieşte Înţeleptul interior care îi poate supune, cu strategii eficiente, în doar câteva săptămâni, pe toţi Sabotorii. Întăriţi la sala de gimnastică PQ toate cele cinci Forţe ale Înţeleptului şi fiţi gata să vă îndepliniţi orice vis.

Anul apariției: 2017

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 304

Traducere: Mihaela Popescu

Autor: Shirzad Chamine

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-897-5