Bine ai venit!
|
| |
Gabby Dawnay - Dac-aș avea un unicorn - Curtea Veche Publishing
-25%
Hardcover

Dac-aș avea un unicorn

44,25 lei 59,00 lei
Lasă-te încântat de rimele și de ilustrațiile jucăușe și află și tu cum ar fi să un unicorn ca animăluț de companie!

Gabby Dawnay este o îndrăgită autoare de cărți pentru copii, uneori poetă și doar ocazional ilustratoare. Cărticelele ei au mare succes, fiind apreciate de copii și părinți deopotrivă. Gabby participă la multe ateliere de lectură organizate în școli sau cu ocazia diferitelor festivaluri, unde le citește copiilor împreună cu ogarul ei, pe nume Hero. Acasă are un soț, trei copii și o pisică pe nume Pan, care este șefa tuturor. 

O carte excelentă, numai bună de citit cu voce tare când cel mic ți se cuibărește în poală... Rime amuzante și ilustrații fanteziste, viu colorate, ușor de descifrat. Copiii nu se vor mai sătura de această cărticică, descoperind câte ceva cu fiecare nouă lectură.

Kirkus Reviews

Dac-aș avea un unicorn - Descriere și informații

Tu ce ai face dac-ai avea un unicorn? Ți-ai putea pune tot felul de dorințe și ați mânca toată ziua nuuumai prăjituri și fursecuri? Ați călători peste mări și țări, împroșcând peste tot cu sclipici și avântându-vă pe curcubeie? Ați da împreună o mulțime de petreceri grozave, ba chiar ați face seri de film cu toți prietenii? Mai mult ca sigur că, după băița de seară, ați adormi împreună și ați visa la și mai multe aventuri fermecate!


Unicornul tău te așteaptă chiar în paginile acestei cărticele!

Anul apariției: 2023

Format: 21.5 × 23.5 cm

Număr pagini: 32

Ilustrații: Alex Barrow

Traducere: Andreea Florescu, Andreea Drăghici

Autor: Gabby Dawnay

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1411-3

Cărți de același autor
Dac-aș avea un unicorn - Cărți asemănătoare