Bine ai venit!
|
| |
Lindsey Agness - Schimbă-ți afacerea prin NLP - Curtea Veche Publishing
-15%

Schimbă-ți afacerea prin NLP

Instrumente puternice pentru a îmbunătăţi performanţele şi rezultatele organizaţiei tale
30,30 lei 35,65 lei
Indiferent de domeniul, mărimea sau specificul organizației în care lucrezi, indiferent de poziţia pe care o ai în ierarhia firmei, NLP îţi arată cum să devii un profesionist mai bun şi mai respectat şi cum să-ţi construieşti o echipă şi o afacere de nivel internaţional.

 Lindsey Agness este unul dintre cei mai buni specialiști în managementul schimbării şi motivarea angajaţilor. Are un masterat în Politici Publice obţinut la Bristol University şi este prima femeie din Marea Britanie care a obţinut gradul de Master Trainer în NLP.
A scris 4 bestselleruri despre managementul schimbării organizaţionale şi personale.

Dacă ştii cum funcţionează creierul, poţi să-ţi stabileşti singur direcţia. Dacă nu, o va face altul în locul tău.

Richard Bandler

Funcția leadershipului este să producă mai mulţi lideri, nu mai mulţi simpatizanți.

Ralph Nader

Este o dovadă de nebunie să faci acelaşi lucru la fel şi să te aştepţi la rezultate diferite.

Albert Einstein

Schimbă-ți afacerea prin NLP - Descriere și informații

Lindsey Agness este autoarea bestsellerurilor Change your life with NLP şi Still 25 Inside şi este un instructor NLP cu experienţă. Şi-a început cariera în cadrul administraţiei locale înainte de a deveni, în 1994, consultant în ­managementul schimbării pentru o firmă globală de top. Acolo a învăţat despre arta de a-i schimba pe oameni atât la nivel individual, cât şi la nivel organizaţional. Şi-a început călătoria către NLP în 1997, când a vrut să-şi îmbună­tăţească performanţele în întâlnirile de afaceri. În 2005 a fondat The Change Corporation.
În prezent, oferă consultaţii pentru proiectele de schimbare, instruind oameni cu funcţii înalte, organizând programe interactive de NLP şi vorbind în public. Este respectată pentru rezultatele înregistrate în îmbunătăţirea performanţelor. Adoră să scrie cărţi şi se bucură de ocaziile în care îşi poate împărtăşi cunoştinţele în faţa unor audienţe largi. Viziunea ei personală este să devină un lider în domeniul dezvoltării personale şi să ajute organizaţiile şi indivizii să atingă performanţe de cel mai înalt nivel.
Este originară din partea de est a Londrei, iar acum locuieşte în Sandwich, cu cei doi copii ai săi, Sophie şi Oliver.
www.thechangecorporation.com

Anul apariției: 2015

Format: 15.0 x 22.5 cm

Număr pagini: 288

Traducere: Veronica Halinschi

Autor: Lindsey Agness

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-806-7