Bine ai venit!
|
| |
Carmine Gallo - Carte dezvoltare personală-Cinci stele - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Cinci stele

De la bine la excelent în arta comunicării
38,50 lei 55,00 lei
Într-o lume modernă în care inteligența artificială câștigă tot mai mult teren, să stăpânești arta antică a persuasiunii ar putea deveni singura cale de a nu fi înlocuit de un robot, precum și cheia către succes. Carmine Gallo îți arată cum.
Carmine Gallo este unul dintre cei mai cunoscuți oratori și antrenori de public speaking ai prezentului. Cariera lui a pornit de la reportajele pentru CNN și CBS, s-a extins în mediul academic prin seminarele susținute la Harvard și l-a transformat în consilierul de comunicare al unor branduri de renume, printre care Coca-Cola, Google, Apple, Intel sau LinkedIn. Semnează editoriale de top dedicate liderilor viitorului în reviste-cheie ca Forbes, Inc. și Harvard Business Review. Vicepreședinte al Ketchum vreme de mai mulți ani, apoi fondator al Gallo Communications Group, Carmine Gallo este și un autor de succes, cu trei bestsellere în topul Wall Street Journal.

Cinci stele este o lectură practică și o călătorie ușor de parcurs printre structurile dezvoltării personale (depășirea fricilor, analizarea experiențelor trecute ca succese). Gallo ne oferă sfaturi despre cum să povestim, adică să ne apropiem de ceilalți, mai ales de clienți și de investitori.

Financial Times

Dacă vei citi o singură carte de comunicare anul acesta, asigură-te că este Cinci stele, de Carmine Gallo.

Leadership Now

Cinci stele este o carte plină de exemple care te vor inspira să îți transmiți mai bine gândurile și emoțiile când te afli în fața altor persoane.

Adam Grant

Carte dezvoltare personală-Cinci stele - Descriere și informații

Viitorul ne rezervă câteva surprize în ceea ce privește dezvoltarea rapidă a tehnologiei, iar noi nu suntem tocmai pregătiți să acceptăm că am putea fi înlocuiți de roboți sau mașinării de ultimă oră.


Carmine Gallo ne sare în ajutor, amintindu-ne de ce vom fi în continuare necesari într-o eră a inteligenței artificiale și a datelor imediate. Cu umor și răbdare, Gallo elimină pe rând temerile nefondate apărute în jurul comunicării și leadershipului, înlocuindu-le cu sfaturi practice, pentru depășirea tuturor așteptărilor.


Cinci stele este călătoria lui Gallo printre personalități și afaceri care au devenit celebre, în căutarea acelei rețete a succesului care ne-ar putea transforma din oameni obișnuiți în exemple demne de urmat. El ne arată că perseverența este doar primul pas pe drumul carierei, fiindcă un adevărat lider trebuie să ajungă la inteligența emoțională pentru a-i putea inspira pe cei din jur.

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 352

Traducere: Margareta Manole

Autor: Carmine Gallo

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0624-8