Cinci stele
-15%

Cinci stele

De la bine la excelent în arta comunicării

Descriere

Într-o lume modernă în care inteligența artificială câștigă tot mai mult teren, să stăpânești arta antică a persuasiunii ar putea deveni singura cale de a nu fi înlocuit de un robot, precum și cheia către succes. Carmine Gallo îți arată cum.
arrow-left

Cinci stele este o carte plină de exemple care te vor inspira să îți transmiți mai bine gândurile și emoțiile când te afli în fața altor persoane.

– Adam Grant

arrow-left

Dacă vei citi o singură carte de comunicare anul acesta, asigură-te că este Cinci stele, de Carmine Gallo.

– Leadership Now

arrow-left

Cinci stele este o lectură practică și o călătorie ușor de parcurs printre structurile dezvoltării personale (depășirea fricilor, analizarea experiențelor trecute ca succese). Gallo ne oferă sfaturi despre cum să povestim, adică să ne apropiem de ceilalți, mai ales de clienți și de investitori.

– Financial Times

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 352
Traducere: Margareta Manole
Autor: Carmine Gallo
Cod produs: 978-606-44-0624-8
Despre autor

Carmine Gallo

Carmine Gallo este unul dintre cei mai cunoscuți oratori și antrenori de public speaking ai prezentului. Cariera lui a pornit de la reportajele pentru CNN și CBS, s-a extins în mediul academic prin seminarele susținute la Harvard și l-a transformat în consilierul de comunicare al unor branduri de renume, printre care Coca-Cola, Google, Apple, Intel sau LinkedIn. Semnează edito... >

Produse asemănătoare

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
156,00 lei