Bine ai venit!
|
| |
Cartea curajului
-25%
Hardcover

Cartea curajului

10 povești despre ființe mici care fac gesturi mari
54,00 lei 72,00 lei
Cu gingășie și umor, Adina Rosetti ne amintește tuturor că a fi erou este la îndemâna oricui. Trebuie doar să-ți dorești.
Nr. pagini: 56 Format: 22 × 22 cm Categorii: Cărți, Autori români, Ficțiune pentru copii, Povești , Clcc Imprint: Descriptoare: , , ,

Adina Rosetti

În copilărie am umplut caiete cu compuneri despre vacanțe extraterestre. Ceva mai târziu, am aterizat din greșeală la o facultate economică și, până la urmă, am devenit scriitoare și jurnalistă. Deși am scris două cărți pentru adulți, am descoperit că cel mai mult îmi place să inventez povești pentru copii. Din joaca mea cu cuvintele, au ieșit până acum trei cărți: Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? Atunci când nu scriu, fac ateliere de scriere creativă pentru copii, stau cu nasul prin cărți sau mă distrez cu Clara și Anton, cei doi copii ai mei.

Nu e deloc ușor să fii mic. Sau diferit. Iar când mai vrei să faci și lucruri mărețe, să te ții atunci aventuri și peripeții! Dacă aveai impresia că nu mai există supereroi, te înșeli amarnic. Există, chiar de sunt mici cât o buburuză. Sau cât un șoricel. Fiindcă să fii supererou înseamnă să ai curaj oricât ai fi de mic și indiferent dacă toți ceilalți sunt nepăsători sau se dau bătuți. Iar să ai curaj înseamnă să vrei să faci bine cu orice preț. Ce spui, vrei să fii și tu un supererou?

Anul apariției: 2022

Format: 22 × 22 cm

Număr pagini: 56

Ediția: a II-a

Ilustrații: Alexia Udriște

Autor: Adina Rosetti

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1225-6

Cărți de același autor

Produse asemănătoare