Adina Rosetti

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Adina Rosetti

Aiurea-n tramvai

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Anton se ceartă tot timpul cu sora lui mai mare şi foloseşte cuvinte... nepotrivite. Asta până ajunge într-o lume a vorbelor cu adevărat anapoda, unde tot ce se spune îşi pierde sensul obişnuit, generând o realitate bramburită în care se întâmplă tot soiul de ciudăţenii. Oamenii îndeasă mâţele-n sac..

Adina Rosetti

Cartea curajului

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Nu trebuie să fii supererou ca să fii curajos! Cartea curajului este dedicată copiilor care vor să descopere dovezile de adevărat curaj în lucrurile mărunte. Oricine trebuie și poate fi curajos, chiar și atunci când e nevoie să suporte o simplă injecție, să-și ajute un p..

Adina Rosetti

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi. Sunt 11 povestioare, în pr..

Adina Rosetti

De zece ori pe buze

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

După ce a arătat cu prima ei carte – Deadline, un roman splendid –, că este un talent original şi redutabil, Adina Rosetti schimbă genul şi atacă nu doar proza scurtă, ci şi cel mai dificil subiect: copiii. Care se plimbă prin toate cele opt povestiri ale volumului de faţă, în patru fiind chiar nara..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)