Telefon Curtea Veche

Adina Rosetti

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Adina Rosetti

Aiurea-n tramvai

52,00 lei

Fără TVA: 49,52 lei

Anton se ceartă tot timpul cu sora lui mai mare şi foloseşte cuvinte... nepotrivite. Asta până ajunge într-o lume a vorbelor cu adevărat anapoda, unde tot ce se spune îşi pierde sensul obişnuit, generând o realitate bramburită în care se întâmplă tot soiul de ciudăţenii. Oamenii îndeasă mâţele-n sac..

Adina Rosetti

Cartea curajului

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Cartea curajului este dedicată copiilor care vor să descopere dovezile de adevărat curaj în lucrurile mărunte. Oricine trebuie și poate fi curajos, chiar și atunci când e nevoie să suporte o simplă injecție, să-și ajute un prieten sau când ia o decizie, ca să-și urmeze pasiunea.Adina Rosetti v-a pre..

Adina Rosetti

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Vârstă recomandată 6-10 ani. Copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi. Sunt 11 povestioare, în pr..

Adina Rosetti

De zece ori pe buze

27,94 lei

Fără TVA: 26,61 lei

După ce a arătat cu prima ei carte – Deadline, un roman splendid –, că este un talent original şi redutabil, Adina Rosetti schimbă genul şi atacă nu doar proza scurtă, ci şi cel mai dificil subiect: copiii. Care se plimbă prin toate cele opt povestiri ale volumului de faţă, în patru fiind chiar nara..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)