Bine ai venit!
|
| |
Gerry Bailey, Felicia Law, William Whitehead - Banii tăi (AUDIOBOOK) - Curtea Veche Publishing
Digital

Banii tăi (AUDIOBOOK)

Cum îi cheltuiești și de ce. Banii tǎi, ai familiei, ai țǎrii și ai lumii
Buclucași cum sunt, banii reprezintă legătura dintre tine și mii de alți oameni care îți influențează viața!

Gerry Bailey este scriitor de literatură pentru copii. A publicat peste 150 de volume, majoritatea pe piața din Marea Britanie. Este pasionat de educație, știință și istorie, și scrie despre toate acestea pe înțelesul copiilor, cu blândețe și umor.

Felicia Law este scriitoare de literatură pentru copii. A fost profesoară și directoare de școală în Londra. A scris peste 175 de volume pentru copii și a deschis, în Londra, o librărie dedicată cărților pentru cei mici. 

William Whitehead (1931-2018) a fost scriitor, actor și regizor de origine canadiană. A studiat biologia și teatrul la University of Saskatchewan. În 1957, s-a mutat în Ontario pentru a deveni actor și producător. A fost premiat pentru scenariile scrise pentru documentare radio și TV, inclusiv pentru numeroase episoade ale seriei CBC The Nature of Things.

Banii tăi (AUDIOBOOK) - Descriere și informații

Să zicem că părinții tăi au hotărât să îți dea niște bani de buzunar. Fie că alegi să îi cheltuiești, să îi economisești sau să îi donezi, banii vin și pleacă din pușculița ta porcușor de parcă ar avea propria viață.


De pildă, știai că bugetul familiei se duce în mare parte pe nevoi precum mâncarea, utilitățile, școala și transportul, sănătatea și impozitele către stat, și abia apoi pe distracție? Nu e de mirare că trebuie economisiți și că îi tot auzi pe ai tăi zicând că banii nu cresc în copaci.


Sigur ești foarte curios să afli mai multe despre mersul banilor în lume, despre economia țărilor sărace sau bogate, despre resursele naturale și felul în care cooperează națiunile. Și, mai ales, despre cum îți poți pune tu amprenta în lume, ca să fii fericit și să îi ajuți pe alții.

Lectură: Zory David

Format: Audiobook Download

Traducere: Elena Tătaru

Autor: Gerry Bailey, Felicia Law, William Whitehead

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1467-0