Bine ai venit!
|
| |
Mel Robbins - Viaţa nu e mereu roz - Curtea Veche Publishing
-15%

Viaţa nu e mereu roz

39,95 lei 47,00 lei
Prima carte a lui Mel Robbins, Viaţa nu e mereu roz, a devenit rapid un bestseller, dovedindu-se fundamentală pentru nenumăraţi cititori care, prin intermediul ei, au izbutit să manifeste hotărâre şi iniţiativă în diverse aspecte ale vieţii lor.

Melanie Robbins este o gazdă americană de televiziune, autor și vorbitor motivațional. Robbins este cunoscută pentru discuția ei TEDx și pentru bestsellerul The 5 Second Rule.

În Viața nu e mereu roz, Mel Robbins pune bazele unei metode excepționale pentru toți cei care vor să-și vadă visurile împlinite.

Marci Shimoff

Viaţa nu e mereu roz - Descriere și informații

În zilele noastre, oamenii au deseori senzaţia că lipseşte ceva din vieţile lor, un lucru pe care ori nu reuşesc, ori nici măcar nu încearcă să-l definească. În general, asta se întâmplă din cauză că preferăm să ne amăgim în ceea ce ne priveşte, susţinând că „viaţa noastră e roz“. Factorul care contribuie cel mai mult la perpetuarea — şi nerezolvarea — unei probleme e neacceptarea ei. În baza acestui lucru, primul sfat al autoarei e tocmai acela de a ne face curaj şi a recunoaşte că… viaţa noastră NU e roz.

Din acest punct, cartea de faţă lansează o serie întreagă de provocări: să vă recunoaşteţi dorinţele, oricât de egoiste sau de puţin favorabile ar fi pentru cei din jur, să le faceţi cunoscute prietenilor şi familiei şi, în fine, să vă faceţi o hartă pentru împlinirea lor. Harta, în sine, este o metodă cu adevărat pragmatică, iar întocmirea ei vizează trasarea mai multor drumuri — deci nu doar a unuia — care să vă conducă la concretizarea propriilor dorinţe. Astfel, dacă înaintaţi pe o cale şi daţi greş, puteţi oricând să alegeţi o alta, pentru că aveţi destule opţiuni.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 336

Ediția: a II-a

Traducere: Monica Sibinescu

Autor: Mel Robbins

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0202-8

Viaţa nu e mereu roz - Cărți asemănătoare