Bine ai venit!
|
| |
Viaţa nu e mereu roz
-25%

Viaţa nu e mereu roz

35,25 lei 47,00 lei
Prima carte a lui Mel Robbins, Viaţa nu e mereu roz, a devenit rapid un bestseller, dovedindu-se fundamentală pentru nenumăraţi cititori care, prin intermediul ei, au izbutit să manifeste hotărâre şi iniţiativă în diverse aspecte ale vieţii lor.
Nr. pagini: 336 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Carti Dezvoltare Personala, Motivațional, Self-Help Imprint: Descriptoare: ,

Mel Robbins

Melanie Robbins este o gazdă americană de televiziune, autor și vorbitor motivațional. Robbins este cunoscută pentru discuția ei TEDx și pentru bestsellerul The 5 Second Rule.

În Viața nu e mereu roz, Mel Robbins pune bazele unei metode excepționale pentru toți cei care vor să-și vadă visurile împlinite.

Marci Shimoff
În zilele noastre, oamenii au deseori senzaţia că lipseşte ceva din vieţile lor, un lucru pe care ori nu reuşesc, ori nici măcar nu încearcă să-l definească. În general, asta se întâmplă din cauză că preferăm să ne amăgim în ceea ce ne priveşte, susţinând că „viaţa noastră e roz“. Factorul care contribuie cel mai mult la perpetuarea — şi nerezolvarea — unei probleme e neacceptarea ei. În baza acestui lucru, primul sfat al autoarei e tocmai acela de a ne face curaj şi a recunoaşte că… viaţa noastră NU e roz.

Din acest punct, cartea de faţă lansează o serie întreagă de provocări: să vă recunoaşteţi dorinţele, oricât de egoiste sau de puţin favorabile ar fi pentru cei din jur, să le faceţi cunoscute prietenilor şi familiei şi, în fine, să vă faceţi o hartă pentru împlinirea lor. Harta, în sine, este o metodă cu adevărat pragmatică, iar întocmirea ei vizează trasarea mai multor drumuri — deci nu doar a unuia — care să vă conducă la concretizarea propriilor dorinţe. Astfel, dacă înaintaţi pe o cale şi daţi greş, puteţi oricând să alegeţi o alta, pentru că aveţi destule opţiuni.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 336

Ediția: a II-a

Traducere: Monica Sibinescu

Autor: Mel Robbins

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0202-8