Bine ai venit!
|
| |
Alex Gregory - Ebook TATAVENTURI în aer liber - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook TATAVENTURI în aer liber

Aventuri uimitoare pentru taţi îndrăzneţi şi copii neînfricaţi
Cu ce amintiri va rămâne prichindelul tău din anii copilăriei? Ce îi oferi tu ca să-l ajuți să-și dezvolte aptitudini folositoare în viață și să crească sănătos și fericit? Alex Gregory, dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, are răspunsul.

ALEX GREGORY (n. 1984) este sportiv de performanță, medaliat de două ori cu aur la Jocurile Olimpice, la canotaj. În 2017 a participat la The Polar Row, o expediție de pionierat la Polul Nord, obținând pe parcurs mai multe recorduri mondiale, printre care și atingerea de către o ambarcațiune cu vâsle a celui mai nordic punct de pe planetă. În prezent, retras din competiții, Gregory îi inspiră și pe alții prin discursurile lui să-și folosească întregul potențial.

Pentru părinți, o carte folositoare, iar pentru copii, o alternativă excelentă la televizor, tabletă și smartphone.

Daily Express

Ebook TATAVENTURI în aer liber - Descriere și informații

Cine nu-și dorește copii sănătoși, puternici, neînfricați și buni cunoscători ai naturii? Este exact ce propune această carte: o sursă de inspirație și un punct de pornire pentru părinții care vor o viață de familie armonioasă, presărată cu activități pe placul celor mici și celor mari deopotrivă. Odată ce vor prinde gustul acestor aventuri la îndemâna oricui, dar de care oamenii mari au cam uitat în ziua de astăzi, cei mici vor adora natura și vor deveni adevărate vedete printre colegi!

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: Bogdan Ghiurco

Autor: Alex Gregory

Titlu original: DADVENTURES: Amazing Outdoor Adventures For Daring Dads and Fearless Kids

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0837-2