Bine ai venit!
|
| |
Joyce Carol Oates - Carte ficțiune-Pustiul din Pine Barrens - Curtea Veche Publishing
-50%
Hardcover

Carte ficțiune-Pustiul din Pine Barrens

Un roman de suspans
47,50 lei 95,00 lei
Povestea captivantă a unor crime în serie, cu ramificații psihologice și sociale nebănuite și o scriitură irezistibilă.

Joyce Carol Oates (n. 16 iunie 1938, Lockport, New York) a publicat prima carte în 1963. De atunci i-au apărut în jur de 58 de romane, piese de teatru, nuvele, povestiri, poezie, precum și nonficțiune. I-au apărut romane și sub pseudonimele Rosamond Smith și Lauren Kelly. Multe dintre romanele sale au fost bestsellere New York Times. A avut, de asemenea, povestiri selectate atât în Best American Short Stories of the Century, cât și în Best American Mystery Stories of the Century. A fost nominalizată la Premiul Pulitzer. A câștigat National Book Award, O. Henry Award, Premiul Bram Stoker, National Humanities Medal și Jerusalem Prize. A condus, împreună cu soțul ei, revista literară Ontario Review.

Admiratorii lui Oates ar putea considera Pustiul din Pine Barrens cel mai bun roman al ei de până acum. Acesta combină ritmul abil al unui thriller reușit cu perspectiva neobișnuită a autoarei asupra naturii divizate și ascunse a conștiinței umane.

Boston Herald

Cu o nemărginită pasiune creatoare, de o profunzime incredibilă.

The New York Times Book Review

Cea mai bună incursiune a lui Oates în terenul suspansului plin de mister.

The San Diego Union-Tribune

Joyce Carol Oates ne pune în față o poveste învăluită într-o aură de suspans care ne captează întreaga atenție și care ne face inima să stea în loc.

Providence Sunday Journal

Romanele de suspans ale lui Oates neliniștesc și înfricoșează, îți pun mintea în mișcare, ca, de altminteri, și celelalte cărți sale. Acesta este unul dintre cele mai bune romane de suspans pe care le-am citit în ultimii ani.

Toronto Globe & Mail

Imposibil să o lași din mână! Cartea întoarce pe toate părțile povestea adevărată a unui criminal în serie.

The Star-Ledger

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte ficțiune-Pustiul din Pine Barrens - Descriere și informații

Cu forța de a te bântui a unei amintiri oribile, pe cât de înfricoșător, pe atât de real, acest thriller psihologic al lui Joyce Carol Oates dezvăluie povestea uimitoare și complexă a unui criminal în serie și a oamenilor pe care crimele sale îi ating, dar îi și transformă. Oameni precum Matt McBride.

Deși au trecut ani de când corpul mutilat al primei victime – o adolescentă drăguță și populară pe care Matt o cunoscuse întâmplător – a fost descoperit în dezolantul ținut mlăștinos Pine Barrens, faptele atroce au continuat să-l tulbure. În prezent, istoria se repetă și o altă tânără atrăgătoare dispare. Nici această victimă nu-i este tocmai străină lui Matt și poate că a cunoscut-o mult mai intim decât are puterea să recunoască.

Obsedat în mod inexplicabil de sentimentul de vinovăție și cu o viață din ce în ce mai dată peste cap, Matt trezește suspiciunile poliției. Iar între timp, un artist care-și semnează lucrările cu nume necunoscut, un om al cărui talent este limitat, dar cu o viziune bolnavă, își pregătește următoarea creație înfiorătoare.

Anul apariției: 2022

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 448

Traducere: Cornelia Florea

Autor: Joyce Carol Oates

Titlu original: The Barrens. A Novel of Suspense

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1220-1

Cărți de același autor
-50%
Hardcover

Viol

29,50 lei

59,00 lei