Pachet

Pachet Politics


Pachetul conține 5 titluri: Cum merge lumea, Corupția ucide, Lebăda neagră, Păcălit de hazard și Mofturile rațiunii americane

Cum intenţiile bune şi ideile proaste pregătesc o generaţie destinată eşecului
O carte-radiografie despre cum a ajuns un trend intelectual american să amenințe un drept esențial: libertatea de exprimare.
O investigație inovatoare despre noroc, incertitudine, probabilitate, eroare umană și luarea deciziilor într-o lume pe care nu o înțelegem.
Editorii David Barsamian și Arthur Naiman pun în valoare discursul asumat, direct și lucid al lui Noam Chomsky ca pe o oportunitate de a familiariza publicul larg cu câteva teme extrem de relevante pentru societatea globală în care trăim.
Impactul foarte puţin probabilului
Cum luăm decizii în condiții de incertitudine? De ce ne concentrăm asupra ceea ce știm și ignorăm evenimentele improbabile, dar reale, cum ar fi existența lebedelor negre, care ar putea să ne schimbe perspectiva asupra oportunităților de care dispunem?
În România, toată lumea vorbeşte despre corupţie. Dar cu cât este mai invocat, cu atât conceptul devine mai ambiguu, mai greu de delimitat, iar fenomenul la care face referire, mai greu de contracarat.

Pachet

Pachet Politics

Pachete

icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP

237,64 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
159,00 lei